KUMA MILENA PALA U AKCIJI NAKON FINALA ZADRUGE: Kačavenda u problemima do guše, od Ane Ćurčić ni traga, ni glasa!

Autor:

Zadruga

11.06.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Superfinala Zadruge 6 pokrenula se akcija raskrinkavanja laži!

KUMA MILENA PALA U AKCIJI NAKON FINALA ZADRUGE: Kačavenda u problemima do guše, od Ane Ćurčić ni traga, ni glasa!

Foto: E stock, ST/V. Lukić

Milena Kačavenda u medijima se proslavila kao kuma Ane Ćurčić, drugplasirane zadrugarke najgledanijeg rijalitija Zadruga 6

Iako je sve vreme držala Aninu stranu i iznosila informacije o hororu koji je proživela sa Zvezdanom Slavnićem, sada je izgleda došao kraj prijateljstvu, bar po komentarima na društvenim mrežama.

Naime, portal Republika obavio je prvi razgovor sa Anom nakon završerka Zadruge, odmah u studiju, tokom kog je ona rekla da sve šta je Kačavenda rekla nije istina, što je postalo i viralno na društvenoj mreži TikTok. 

Sada su se pojavili mnogi komentari poput ,,Kuma pala za laži", ,,Kačavenda više ne zna šta je slagala, šta nije", ,,Javite kumi da je sve slagala". 

 

 

Za sada se Milena još uvek nije oglasila, ali jedno je sigurno, da će Ana i kuma imati dosta toga da objasne jedna drugoj. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Veca pereca

11.06.2023 22:40

Au mati mila na sta ove lice?!

Eva

11.06.2023 23:00

Ispade kuma grbava na pravdi Boga, Ana zbog straha ne želi da prizna istinu.

Svemir

25.06.2023 11:23

Ana je težak manipulator, laže, zimišlja i folira se. Svi u BGD znaju ko je ... Koje lekiće pijmora da pobekad preskoči...Trea da shvati d aje rijaliti završen, ona i dalje prosipa šuplje priče. Ako je takav bio, šta si tražila sa njim, te četiri godine dok ste bili zajedno, ostalo je "koledž". Kockarka, manipulator itd. Ćuti i ne bruka decu više.