EVO ŠTA ANĐELINA PORODICA KAŽE ZA NJEGA: Zadrugarka u šoku, nije želela da poveruje u ove reči! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.04.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela do detalja prepričala razgovor sa njenim najbližim!

EVO ŠTA ANĐELINA PORODICA KAŽE ZA NJEGA: Zadrugarka u šoku, nije želela da poveruje u ove reči! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnih nominacija u Beloj kući, Anđela Đuričić morala je da oduzme malo više vremena i obrati se Lepom Mići, njenom zaštitniku ove sezone.

Anđelino maratosnsko predavanje su svi pomno slušali, a jedan detalj posebnu je pažnju izazvao.

Naime, ona je otkrila šta su joj roditelji rekli za Miću pre samog ulaska u Zadrugu 6, ali da im ona nije verovala:

 

- O Žani sam rekla sve što imam, ništa se nije promenilo. Za neke stvari koje sam i ja znala, onda treba da staneš iza toga. Što se tiče Lepog Miće imam dosta da pričam, kad sam ušla u "Zadrugu 5" i Mića je bio izabran za vođu, a mene je izabrao za omiljenu. Mića i ja smo se cele sezone svađali i mirili, uvek je bio tu za mene. Kad smo se svađali u "Narod pita" uvek sam naglašava da je on uvek tu za sve zadrugara, da je jako darežljiv i da je mnogim ljudima pomagao. Kad se vratim te rasprave su bile gluposti. Miću su pozdravili moji roditelji kad sam ušla i rekli su da on meni želi dobro i da kad god mi je loše da budem kod Miće i da će on da mi da očinski savet. Nisam pričala sa tobom kao i ni sa kim kad je sve počelo da se dešava, ali nisam mogla da pričam jer nisam verovala šta mi se dešava i mislila sam da mi je bolje da ćutim. Kad smo Zvezdan i ja ustali Mića je tad saznao, kao i svi. On je taj postupak osudio, ali je podržao našu emociju i vezu u nastavku. Mi smo tri i po meseca zajedno i on i dalje podržava i ja sam mu beskrajno zahvalna. Ja nisam mislila da me voli, dok me ove godine opet nije izabrao za omiljenu. Znao sam da me gotivi, ali da sam mu posebnija se potvrdilo ove godine. Drago mi je da je u meni prepoznao neke stvari i što kad ne treba naše opravdanje za mene i verujem da me dosta više razume nego svi ostali ljudi. Mića je znao da mi objašnjava gde sam pogrešila, ali ja uvek uradim kako ja hoću. Mnogo mi je prirastao srcu, pre neki dan kad sam bila kod Džastina rekla sam roditeljima da ako pošalju čestitku pošalju i za njega i pošalju mu poklon. Meni bi to jako značilo i njega da nije bilo u nekim situacijama kad niko ne može da dopre do mene on dopre i smiri me. Hvala ti za svaku uvredu kad nisam bila u pravu i za sve kad sam bila u pravu što si me podržao i što podržavaš moju vezu to mi najviše znači. Zaslužuješ sve najbolje u životu, ti si tata ove "Zadruge" - pričala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nada

09.04.2023 20:21

Kako da ne - njeni sigurno "obožavaju" Miću, koji im je ćerku gurnuo u naručje robijašu!!!! Baš se pitam da li bi Mića podržao vezu svoje Sare sa robijašem-psihopatom??

Zoran

10.04.2023 17:42

Andjela je primer nevaspitane,neobrazovane devojke zeljne popularnosti.Svojim ponasanjem je obrukala svoju porodicu .