KUMA ANE ĆURČIĆ POBEGLA IZ SRBIJE ZBOG ZVEZDANA? Milena Kačavenda zabrinuta za svoju bezbednost, Slavnić joj uterao strah u kosti!

Autor:

Zadruga

06.04.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda napustila Srbiju zbog surovih pretnji Zvezdana Slavnića!

KUMA ANE ĆURČIĆ POBEGLA IZ SRBIJE ZBOG ZVEZDANA? Milena Kačavenda zabrinuta za svoju bezbednost, Slavnić joj uterao strah u kosti!

Foto: printscreen/youtebe.com

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, gotovo se svakodnevno pojavljuje u medijima, a Zvezdan Slavnić upravo nju spominje u svakoj svađi sa bivšom suprugom, znajući da je joj je ona najveća podrška. 

Milena je nebrojeno puta javno stala u Aninu zaštitu i ne libi se da iznese sve što zna o Slavniću, zbog čega se nalazi na meti brutalnih napada, kako Zvezdana, tako i njegovih fanova.

- Istina je da Milena prolazi kroz težak period i da se svakodnevno susreće sa surovim pretnjama, mislim da je definitivno najpametnija odluka da se malo povuče i spusti loptu, jer se nikad ne zna na šta je Zvezdan spreman, ako joj se onako obraća javno - rekao je izvor blizak njoj, zbog čega smo je odmah kontaktirali.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

Iako kuma važi za ženu koja ne preza ni od čega, čini se da je ipak zadrugar uspeo da je zaplaši, zbog čega je Milena napustila Srbiju.

- Ja trenutno nisam u Srbiji - potvrdila je Milena za portal Republika.rs, a mi smo je odmah upitali da li je takvu odluku donela iz bezbednosnih razloga.

Da podsetimo, Ana joj se takođe nedavno javno obratila i poručila da ne bi želela da se kuma oglašava, kako bi sve njih zaštitila od bivšeg supruga i robijaša.

Republika

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
HAHAHA

06.04.2023 18:13

Ovo zvuci smesno - uplasila se zvekana….hahahah……zena otisla na odmor i u shopping , a sem toga ona je veci mangup nego zvekan na baterije !