ANINA KUMA PONIZILA ANĐELU ZA SVA VREMENA: Ljubavnica i Zvezdan će posle ovoga poželeti da propadnu u zemlju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.03.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je juče u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' iznela niz šokantnih detalja odnosa svoje kume Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, Milena Kačavenda nastavlja da servira hladnu osvetu preljubniku i njegovoj devojci Anđeli Đuričić u svom stilu!

ANINA KUMA PONIZILA ANĐELU ZA SVA VREMENA: Ljubavnica i Zvezdan će posle ovoga poželeti da propadnu u zemlju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, Milena Kačavenda je sada na svom Instagram profilu predstavila svoj novi proizvod - pastu za preljubnike.

- Predstavljamo vam apsolutni hit na tržištu za sve preljubnice! Pasta za eliminaciju principa! Najefikasnije sredstvo za eliminaciju oralno unetih spermatozoida - napisala je Milena u opisu objave koja je izazvala lavinu komentara, a jedno je sasvim sigurno - Anđeli i Zvezdanu će pasti mrak na oči kad vide ovo!

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Слађа

14.03.2023 00:01

Кума понизила Анђелу? Кума која је била удата за криминалца, кума која је од девојачких дана у криминалним водама, брука и срамота за женски род, жалосно и трагично да овакве жене, коментаришу.🤮🤮🤮

Odgovori 6 15
MladenBg

14.03.2023 06:42

@Слађа - Pa ovde nije rec o tome ko je kuma! Promasila si temu. Bravo za kumu, inteligentnu zenu! I treba da komentarisu i budu sarkazticne za ovakve primitivne provincijalke, arogantne i pune sebe, koje ti jedne godine prodaju moral, a sledece godine nam pokazu svoju sustinu i umece za porno sajt i naravno operu sve najgore ulicarke iz svih zadruga. Bravo za kumu. Ubacite je u zadrugu da vidimo sta ce sveta Andjelija prepodobna da kaze? A Psihio? On i tako kako se zove.... ovaj ... onaj...... itd ..... njega na koledz na master studije.

Čabar

14.03.2023 10:24

@MladenBg - Nemoralna Anđela se osramotila cela. Osramotila Crnu Goru i sve gradove na Jadranskom moru.

Ja

14.03.2023 17:55

@Čabar - Anđela nije dobra. Otrovna je kao kobra.