Car preživljava PAKAO! Ubeđen da ga je Dalila OMAĐIJALA: Zapao sam u kandže VEŠTICE! Porodica hoće na silu da ga HOSPITALIZUJE!

Autor:

Zadruga

18.07.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car prolazi kroz životnu agoniju.

Car preživljava PAKAO! Ubeđen da ga je Dalila OMAĐIJALA: Zapao sam u kandže VEŠTICE! Porodica hoće na silu da ga HOSPITALIZUJE!

Foto: St/N. Pančić

Do kraha ljubavi Filipa Cara i Dalile Dragojević je došlo definitivno, a kako se navodi zavodnik iz Crkvenice ne može da se oporavi.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car i Dalila Dragojević

Naime, Car se požalio svojim prijateljima i istakao da je definitivno mađijan, prenosi Skandal.

- Car je potpuno slomljen i uplašen, siguran je da je Dalila sa majkom bacila neke vradžbine na njega, mnogo se plaši toga i baš popušta sa živcima - navodi izvor za pomenuti medij i dodaje:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car zbog Dalile loše

- Žalio se najbližim drugovima da je zapao u kandže opasne veštice. Tvrdi da nikada neće moći da se otarasi opsesije prema Dalili i kaže da je Dejan imao sreće jer je se rešio, ali da se plaši da njemu nema spasa. Razmišlja čak i da pozove Dejana i da mu zatraži oproštaj, ali i da ga pita za savet ne bi li se nekako spasao Dalile i opsesije koju prema njoj oseća.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Za Cara zabrinuta porodica

Takođe se navodi da su njegova majka i sestra u jako lošem stanju i da  se za Filipa plaše.

- I majka i sestra su mu preplašene, po ceo dan plaču! Ne znaju šta da rade sa njim, on se ne trezni. Mrtav pijan legne da spava, a onda ujutru, čim otvori oči, nastavi sa pićem i to cepa samo žestoko! Predlagale su mu da potraži stručnu pomoć i da zajedno sa njim odu do nekog psihologa ili psihijatra, međutim, on za to neće da čuje! Umislio je da su te vradžbine jače i od medicine, pa se samo zatvara u sebe i ponavlja da mu je Dalila došla glave. Zola je jedini sa kojim komunicira, ali ni on ne može da ga umiri. Majka i sestra su baš zabrinute, hoće na silu da ga hospitaliziju ako se ne smiri za nekoliko dana. Situacija je baš opasna i ozbiljna! Baš mu nije dobro, ali moraće kako zna i ume da se sastavi, u suprotnom će završiti u ludnici - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Klot

19.07.2022 18:25

Bože, kako ti vaši izvoriLAŽU.

Juta

20.07.2022 16:02

U primitivnom delu bitisanja, postoji svašta.U pravu si.Pod hitno to rarešavaj.T si malo temperaentnji tip, samim tim i dejstvo je jače...Veštice na kvadrat. Tvoja mama i sestra su u pravu. Porodica ti je svetina, a ku.avi pun svett.Zar može neko više da te voli od njih.One su tvoja krv.tvoji najmiliji Ona je težak psiho,tu leka više nema..Beži što dalje od hodajućeg zla.Lično si mi gotivan tip, sam po sebi interesantan, duhovit.Koga ona može da voli, samo sebe.Nema ona emocija ni empatije prema nikome, samo sebi i ličnom interes.Spasao si Dekija, hvala ti..Bila je sa njim da bi se prala od prjave prošlosti.Medjutim, posle trećeg skandala koji ti je priredila, trebao si da je daš šut kartu. Omandjijan si. Rekla je mamita da će ti se osvetiti, kao i ćerita.Kakav idealan brak, to su šlageri za narod, Deki je preživlaao noćne more sa njom. Pozz iz Bgd