UMRLA POZNATA GLUMICA: Ćerka saopštila tužne vesti!

Autor:

Zabava

30.01.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka saopštila tragičnu vest!

UMRLA POZNATA GLUMICA: Ćerka saopštila tužne vesti!

Foto: Pixabay

Sveća

U tužnoj vesti koja je potresla svet zabave, glumica i plesačica Čita Rivera preminula je u 91. godini. Njena ćerka, Liza Mordente, objavila je vest o njenoj smrti, navodeći da je legenda Brodveja preminula u svom domu u Njujorku. Uzrok smrti još uvek nije objavljen, ostavljajući mnoge obožavaoce u šoku i tuzi.

Čita Rivera ostavila je neizbrisiv trag na Brodveju, igrajući u originalnoj postavi nekih od najpoznatijih mjuzikala svih vremena. Poznata po svojoj neverovatnoj plesnoj tehnici i izražajnoj glumi, Rivera je ostvarila nezaboravne uloge u mjuziklima poput "Čikaga", "West Side Story" i "Kiss of the Spider Woman". Njena izuzetna karijera bila je krunisana osvajanjem Toni nagrade za najbolju glumicu u mjuziklu 1983. godine, što je samo potvrdilo njen status ikone svetskog pozorišta.

Čita Rivera nije bila samo talentovana glumica i plesačica, već i inspiracija mnogima širom sveta. Njena strast prema umetnosti, neverovatna energija i posvećenost scenskom stvaralaštvu ostavile su neizbrisiv pečat na svakom mjuziklu u kojem je učestvovala. Njen doprinos pozorištu ostaje trajan, a sećanje na nju će zauvek živeti kroz njene nezaboravne nastupe i uticaj na svet zabave.

Odlazak legende poput Čite Rivere predstavlja gubitak ne samo za svet pozorišta, već i za sve one koji su bili inspirisani njenim radom i talentom. Njeno nasleđe će nastaviti da inspiriše nove generacije umetnika, čime će se njena veličina očuvati kroz vreme. Neka njena dela i amanet ostanu kao podsetnik na izuzetnost koju je donela svetu umetnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading