IZBLAMIRALA SAM SE: Barbara Bobak priznala da je Karleuša za sve bila U PRAVU!

Autor: G. D. / A. N.

Zabava

30.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se prisetila takmičenja u Zvezdama Granda!

Popularna pevačica Barbara Bobak pojavila se na jednom muzičkom događaju, gde će biti članica stručnog žirija, a mi smo iskoristili priliku da sa njom porazgovaramo o svim aktulenim temama.  

Mi smo iskoristili situaciju da sa njom porazgovaramo, a ona nam je priznala da je kao mala maštala da peva pred velikim zvezdama i da joj je tokom takmičenja bilo zeznuta kad je stala isprdd Jelene Karleuše, koju je godinama pratila na televiziji. 

- Kada sam bila mala želela sam da pevam pred Karleušom i Cecom, pred svim velikim zvezdama koji su tada bili aktuelni. Pred Cecom nisam pevala, pred Jelenom jesam u „Zvzdama Granda“ i lepo mi je. Zeznuto je kada staneš tako ispred nekog koga si gledao na televiziji. Iako se možda ta osoba tebe neće sećati sutra, ti razmišljaš šta ako se izblamiram. Ja sam se izblamirala i preživela sam - rekla je ona.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Barbara Bobak

Barbara se prisetila komentara koje je dobila od Jelene tokom takmičenje u "Zvezdama Granda".

- Nije tada neki komentar bio loš, prosto komentari su bili realni i bilo je sve kako je ona rekla. Kazala mi je da je moja izvedba bila mjaukava i jeste bila, bila je katastrofa, toliko me je trema pojela, bila je žena u pravu - dodala je Barbara.

Pevačica je takođe otkrila kako reaguje kada dobije kritike na svoj račun i da li ih dobro podnosi. 

- Mene loše kritike motivišu jako, tada sam krenula sa časovima pevanja, želela sam da otvorim vokal i da se oslobodim treme. Kada si siguran u to što pevaš, onda nemaš temu. To mi je značoilo da treba da se probudim i da nastavim dalje - poručila je Barabara ispred kamera Republike. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading