PREMINULA LEGENDARNA GLUMICA: Ostavila je NEIBRIZISIV trag, a svi pamte kako je NAPUSTILA ovu emisiju!

Autor:

Zabava

29.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula slavna glumica u 90. godini!

PREMINULA LEGENDARNA GLUMICA: Ostavila je NEIBRIZISIV trag, a svi pamte kako je NAPUSTILA ovu emisiju!

Foto: Pixabay

Sveća

Italijanska kinematografija izgubila je jednu od svojih ikoni sa odlaskom Sandre Milo u 90. godini. "The Guardian" izveštava da je glumica, rođena kao Salvatrice Elena Greco 1933. godine, mirno preminula u svom domu u Rimu, okružena svojom porodicom i svojim voljenim psima, Džimom i Lejdi.

Nasljeđe nezaboravnih uloga

Sandra Milo je ostavila neizbrisiv trag u italijanskoj kinematografiji i biće upamćena po svojim upečatljivim ulogama. Njen nastup u filmu "Il generale Della Rovere" Roberta Roselinija iz 1959. godine ostavio je dubok utisak na publiku i učvrstio njeno mesto u industriji. Takođe, njen talenat je bio prepoznat prestižnom italijanskom filmskom nagradom, "Nastro d'Argento", za izuzetne sporedne uloge u filmovima Federika Felinija, "8½" i "Giulietta degli spiriti".

 

 

Život izvan srebrnog platna

Milo je doprinosila i van filmske industrije, te se tako nekoliko puta obrobala i na teleiviziji. Međutim, njenom karijerom nisu izostali izazovi. 1990. godine postala je žrtva okrutne šale dok je vodila svoj tok šou. Gledalac ju je lažno obavestio o učešću njenog sina Cira u ozbiljnoj saobraćajnoj nesreći, što je navelo Milu da uznemireno napusti studio pre nego što je otkrila prevaru. Ipak, uprkos ovom teškom iskustvu, Milo je pokazala svoju otpornost i snagu.

Porodična žena

Pored svoje slavne karijere, Sandra Milo bila je posvećena majka svoje tri dece - Cira, Debore i Azure. Njen prvi brak bio je sa Ćezareom Rodigierom, a kasnije se udala za filmskog producenta Morisa Ergasa, stvarajući bogat porodični život izvan sjaja i glamura sveta zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading