SAHRANJEN JAGOŠ MARKOVIĆ! Čuveni reditelj ispraćen na večni počinak uz OVU pesmu, potresne scene u Aleji velikana (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj Jagoš Marković ispraćen je na večni počinak u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Slavni reditelj Jagoš Marković, koji je iznenada preminuo u 58. godini života, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, a veliki broj velikana našeg glumišta došlo je kako bi mu odali počast i uputili poslednje zbogom. 

Opelo je počelo 14 časova, dok je sahrana održana pola sata kasnije u Aleji zaslužnih građana. Komemoracija je bila u 11 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde se se od njega oprostiti brojni umetnici, ali bivše supruge, Vanju Milačić i Aleksandra Glovacki, kao i ćerke Marija i Teodora.

Brojni glmački velikani, poznate ličnosto, porodica, kolege i prijatelji došlo su da se oproste od čuvenog reditelja. Jagoš je sahranjen uz zvuke pesme "Šta će biti ko to zna", a njegov odlazak ujedinio je domaću kulturnu scenu. Njegove ćerke su prve prišle grobu da spuste cveće. Svi prisutni su bili vidno potrešeni zbog gubitka čuvenog reditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cova

15.10.2023 03:32

Ko je pisao te stihove, nisam mogao nigde da nađem pesmu.