NA SAHRANU ČUVENOG REDITELJA STIGAO POSEBAN VENAC: Bio je omiljeni gost, ovo je poslednje ZBOGOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se porodica, prijatelji i kolege opraštaju od Jagoša Markovića!

 

 

Slavni reditelj Jagoš Marković, koji je iznenada preminuo u 58. godini života, biće sahranjen na Novom groblju u Beogradu danas, 27. septembra. Opelo počinje u 14 časova, dok će sahrana biti održana pola sata kasnije u Aleji zaslužnih građana. Komemoracija je bila u11 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu, gde se se od njega oprostiti brojni umetnici.

Od čuvenog reditelja oprostili su se putem objava na društvenim mrežama brojni prijatelji, kolege, ali i bivša supruga, a danas su u dnevnom listu osvanule umrlice pune dirljivih reči, koje svedoče o tome kakav je Jagoš bio čovek. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jagoš Marković

Jagoš je bio poznat i kao veseljak i boem, u čijem su društvu uživali svi, te ne čudi što se od njega oprostilo i nekoliko poznatih beogradskih restorana i kafana, u kojima je bio redovan i uvek rado viđen gost.

Jagoše, ali ovaj put tugom i setom jer si otišao tako rano, pun energije koju si prenosio na sve oko sebe. Mnogo ćeš nam nedostajati - restoran Madera.

Danas je takođe na sahranu stigao venac koji će biti položen na Jagoševo grobno mesto, takođe od pomenutog restorana, gde je čuveni reditelj voleo da provodi vreme i bio je redovan gost. 

Republika

Foto: Republika

Jagoš Marković sahrana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading