TAJNA NASTANKA POBEDNIČKE PESME "RAMONDA!" Teya Dora podelila emotivan snimak, ovo morate videti!

Autor:

Zabava

03.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Beovizije 2024 pokazala kako je nastala hit pesma 'Ramonda' u emotivnom videu.

TAJNA NASTANKA POBEDNIČKE PESME "RAMONDA!" Teya Dora podelila emotivan snimak, ovo morate videti!

Foto: RTS

Teya Dora

Mlada i talentovana Teya Dora uspela je da odnese pobedu na Beoviziji 2024, osvojivši priliku da predstavlja našu zemlju na "Pesmi za Evroviziju" u Švedskoj sa pesmom "Ramonda". Ova pobeda je samo potvrda njenog muzičkog talenta i predanog rada.

Pre samog takmičenja, Teya Dora je svojim pratiocima na Tik Toku prikazala nastanak pesme "Ramonda". U videu je detaljno pokazala svaki segment nastanka pesme, pružajući uvid u kreativni proces koji je prethodio ovom velikom uspehu.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Teya Dora

 

Pesma "Ramonda" nosi jaku simboliku jer je inspirisana cvetom ramonda, čiji ljubičasti cvetovi predstavljaju Natalijinu ramondu, simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra. Ovaj cvet raste na istoku Srbije i na planini Kajmačalan, mestu žestokih borbi srpske vojske tokom Prvog svetskog rata.

Tekst pesme "Ramonda" nosi duboku emotivnost i snažnu poruku. Sa stihovima poput "Nemam mira nemam sna" i "Gde su nestale lila ramonde", pesma prenosi osećaj usamljenosti i traženja svetlosti u teškim trenucima. Teya Dora uspeva da kroz ovu pesmu prenese slojevitu emotivnu priču koja dodatno osnažuje njen izvođački talenat.

 

 

Teya Dora je svojom pobedom na Beoviziji 2024 pokazala svoju muzičku nadmoć i spremnost da predstavlja našu zemlju na evropskoj sceni. Njen uspeh na ovom takmičenju predstavlja veliku čast za srpsku muzičku industriju, a njena pesma "Ramonda" već sada izaziva pažnju širom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading