SKANDAL! Desingerica na nastupu GURAO PATIKE u gaće, pojavili se ŠOK kadrovi iz kluba!

Autor:

Zabava

18.02.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir Despić Desingerica napravio je novi šok potez.

SKANDAL! Desingerica na nastupu GURAO PATIKE u gaće, pojavili se ŠOK kadrovi iz kluba!

Foto: printscreen/TikTok

Poznati pevač Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica, poznat po svojim energičnim nastupima, ponovo je izazvao pažnju javnosti. Naime, popularni pevač je nedavno objavio fotografiju sa nastupa na svom Instagram profilu, na kojoj se može videti kako gura četiri patike u trenerku. Ova neobična slika izazvala je pravu lavinu komentara među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

Despić, čiji su nastupi poznati po energičnosti i nekonvencionalnom pristupu, ovoga puta je izveo još jedan neobičan potez na sceni. Mnogi fanovi su komentarisali da ih ovakvo ponašanje pevača nije iznenadilo s obzirom na to da je poznat po svojoj originalnosti i hrabrosti da pomera granice.

 

 

Fotografija na kojoj Despić gura četiri patike u trenerku izazvala je različite reakcije među njegovim obožavaocima. Dok su neki oduševljeni njegovom kreativnošću i smatraju da je ovo još jedan dokaz njegove originalnosti, drugi su skeptični i smatraju da ovakvi potezi mogu narušiti njegovu reputaciju.

Ipak, treba naglasiti da je originalnost i hrabrost u izražavanju umetničke slobode upravo ono što Despića izdvaja od drugih pevača na domaćoj sceni. Njegovi energični nastupi i nekonvencionalni potezi su postali zaštitni znak njegovog stila, te nije iznenađujuće što je i ova fotografija izazvala toliku pažnju.

Pitanje koje se postavlja jeste da li ovakvi potezi predstavljaju samo izražavanje umetničke slobode ili možda prelaze granicu dobrog ukusa. Ovo je tema koja je pokrenula žustre rasprave među fanovima i pratiocima pevača na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragomir Despić Desingerica

 

Dragomir Despić je poznat kao pevač koji ne stidi da eksperimentiše sa svojim nastupima i izgledom na sceni. Njegova muzička karijera obeležena je brojnim hitovima i nekonvencionalnim pristupom muzici, što ga čini jednim od najprepoznatljivijih izvođača na domaćoj sceni.

Dok javnost i dalje diskutuje o fotografiji sa nastupa na kojoj je Despić gurao četiri patike u trenerku, jedno je sigurno - ovaj neobičan potez još jednom je potvrdio da je originalnost i hrabrost ključni deo Despićeve umetničke ličnosti. Ostaje nam da vidimo šta će nam ovaj nekonvencionalni pevač prirediti u budućnosti, ali jedno je sigurno - nikada nas neće ostaviti ravnodušnima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading