PRIZOR KOJI TERA NA POVRAĆANJE: Zbog Desingerice ljudima preseo ručak, pred punim restoranom žena mu KOPA NOS! Blamčina (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne prestaje da šokira javnost!

 

 

Popularni reper Dragomir Despić Desingerica ne prestaje svojim potezima da šokira javnost, a danas je na društvenoj mreži Instagram ponovo frapirao sve svoje pratioce. 

Naime, Designerica trenutno boravi na Kopaoniku, gde sa još nekoliko poznatih ličnosti snima specijalno izdanje emisije "AmiG Show", a sa sobom je poveo i svoju suprugu Nevenu

Desingerica je na svom storiju podelio snimak koji bi mnogima probudio nagod za povraćanje. Naime, on je pred punim restoranom spustio glavu na krilo svoje supruge i nozdrve nabijao na njene dugačke nokte, tako da bi mu ona kopala po nosu. 

Njima nije prestavljao problem što su oko njih ne samo njihove kolege za stolom, već i ostali gosti koji su morali da gledalu ove scene dok su trebali da uživaju u obroku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerici žena čačka nos

Inače, reper je već juče napravio jedan haos na društvenim mrežama i to opet u društvu svoje supruge, a sa njima je bila i mlada pevačica Ema Radujko. Njih troje su upalili prenos uživo na društvenoj mreži Instagram, a reper je mladoj pevačici uzeo donji veš i razvlačio ga pred kamerom. 

Emi je sve to bilo jako smešno, pa se nekoliko puta prevrnula na pod i za to vreme Desingericu dodirivala po nogama. Iako je ovo mnogima bilo bizarno, očigledno Nevena nije imala problem sa njihovim ponašanjem u uživo prenosu jer se sve vreme smejala dok su njih dvoje pokazivali kupaće kostime mlade pevačice, ali i jako provokativan donji veš. 

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica i Ema Radujko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading