KARLEUŠA RASPLAKALA DRAGANU MIRKOVIĆ: Pevačica nakon koncerta u Areni dobila Jelenino PISMO!

Autor:

Zabava

17.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković ostala u suzama zbog koleginice Jelene Karleuše.

KARLEUŠA RASPLAKALA DRAGANU MIRKOVIĆ: Pevačica nakon koncerta u Areni dobila Jelenino PISMO!

Foto: ST/Dragan Kadić, e-stock

Nakon prvog od dva koncerta kojim regionalna muzička zvezda Dragana Mirković slavi jubilej od 40 godina, društvene mreže su preplavljene video snimcima i utiscima poznatih ličnosti.

Jelena Karleuša je emotivnim postom čestitala Dragani jubilej, ističući njenu ulogu kao "prave SRPSKE MAJKE koja je proslavila Srbiju onako kako je to malo ko uspeo u srpskoj muzici". Karleuša je istakla Draginu podršku u teškim trenucima svog života, naglašavajući njenu nežnu i emotivnu prirodu, kao i njenu humanost u pomaganju ljudima u nevolji.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša na koncertu Dragane Mirković

 

Dragana Mirković, legendarni pevač i umetnik koji 40 godina vlada jugoistočnom Evropom, žena kojoj su sva vrata otvorena, koja miri narode Balkana, briše granice i jedinjuje u pesmama, humanista koji je dao milione za pomoć ljudima u nevolji bez obzira na veru i nacionalnost, prava SRPSKA MAJKA koja je proslavila Srbiju onako kako je to malo ko uspeo u srpskoj muzici! Nežna i emotivna duša koja se u životu napatila, borila protiv nepravde i zla onih kojima je ljubav naroda prema njoj smetala i koja je pomogla meni kao detetu da stanem na noge. Ona je žena sa kojom se ja ne vidjam svaki dan, naprotiv, vidjamo se veoma retko ali je sela na prvi avion i došla da bude uz mene kad mi je umla majka, kad sam se od muke i problema ošišala do glave, branila kad su me napadali, volela kad su me mrzeli, razumela kad drugi nisu mogli, hvalila kad niko nije i videla iza moje maske... Njeno ime će zauvek sijati u našim tmurnim vremenima jer je ispisano zlatnim slovima! Čestitam na još jednom velikom uspehu, na prvih 40 godina karijere i da nam zauvek budeš okružena milionima fanova koji prepoznaju andjela u tebi! Zagrli svoju decu i slavi jer si uspela ono najteže a to je da ostaneš čistog srca - napisala je Karleuša.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša na koncertu Dragane Mirković

 

Dragana se nadovezala na Karleušin komentar ističući da je još jednom dirnuta njenim rečima, potvrđujući ono što je uvek pričala o Karleuši. Osim Jelene, podršku je pružila i muzička zvezda Milica Pavlović, koja je posebno reagovala na omaž velikanima koji više nisu sa nama, što je bio emotivan segment na koncertu Dragane Mirković.

Dragana Mirković je legendarni pevač i umetnik koji već 40 godina vlada jugoistočnom Evropom. Kroz svoju karijeru, ona je uspela da miri narode Balkana, briše granice i jedinjuje ljude kroz svoje pesme. Pored muzičkog uspeha, Dragana je poznata i po svojoj humanosti, jer je nesebično pomagala ljudima u nevolji bez obzira na njihovu veru i nacionalnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading