KARLEUŠA PROŠETALA POLA MILIONA: Samo tri komada na njoj PAPRENO koštaju, od cifre će vas ZABOLETI GLAVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

KARLEUŠA PROŠETALA POLA MILIONA: Samo tri komada na njoj PAPRENO koštaju, od cifre će vas ZABOLETI GLAVA! (FOTO)

Foto: instagram.com/karleusastar

Muzička diva Jelena Karleuša poslednjih dana odlučila je da se odmori i napuni baterije u italijanskom gradu Milanu. Na društvenoj mreži Instagram, pevačica je podelila sa svojim pratiocima kako provodi vreme sa svojim ćerkama i prijateljima, otkrivajući delić atmosfere sa svojeg putovanja, a tom prilikom pokazala i svoj nepogrešiv modni ukus.

Naime, Karleuša je ponela haljinu zanimljivog dizajna dok je uživala u piću na terasi bara sa pogledom na prelepu katedralu Duomo. Ova haljina naglasila je njene obline na jedinstven način, a uz nju je nosila i zanimljivu tašnicu od vune francuskog brenda "Žakmu" čija vrednost iznosi 1.390 evra. Uz ovo, na njenim nogama su se našle čizme prepoznatljivog "Živanši" dizajna vredne 1.895 evra.

Tokom boravka u Milanu, Jelena nije propustila priliku da se zasladi sladoledom. Ovog puta, uz dugačku svetlo-plavu haljinu i bele naočare, Jelena je upotpunila svoj izgled istim čizmama, dok je "ukrala šou" svojom "balensijaga" bež tašnom vrednom 2.300 evra.

Inače, cena ova tri pompezna komada dostiže čak 5.500 evra, što iznosi okvirono oko 655.000 dinara.

Podsećanja radi, pre Milana, Jelena Karleuša je zajedno sa ćerkom Atinom i Nikom spakovale kofere i otputovala u daleki Dubai, gde je sa naslednicima i prijateljima uživala u svim čarima Emirata. Ona je odatle na društvenoj mreži Instagram svakodnevno objavljivala "storije", te sa pratiocima podelila koliko uživa u odmoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading