ZVEZDI GRANDA PRETILI SMRĆU UŽIVO NA NASTUPU: Slučaj prijavio policiji, dobio PORUKU koja ga je izbezumila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču pretili smrću uživo u programu!

Popularni pevač i nekadašnja ,,Zvezda Granda" Antonio Krištofić u intervju za Republiku progovorio je o svim problemima sa kojima se suočio u životu, ali i kroz samo takmičenje u muzičkom programu. 

Antonio ističe da se narodna srpska muzika izuzetno sluša u Hrvatskoj. 

Foto: Republika TV

 Antonio Krištofić

 

- Najveća glupost koju neko može izgovoriti, narodnjaci se i te kako slušaju, Hrvatska vapi za tim, jer nemamo takvu produkciju, takvu muziku... Smatram da ako ne kreneš iz Srbije, iz Beograda, mislim da od regionalne karijere nema ništa. Mislim da političari moraju pratiti puls naroda i puštati ono što narod voli, Anu Bekutu, Aleksandra Prijović... Hrvatske pevače boli uspeh Aleksandre Prijović, jer ne bi mogli jednu Arenu napuniti, a ne pet. Nedavno sam išao da kupim karte neke za koncerte, svaki drugi pevač je iz Srbije - govori Antonio za Republiku. 

Antonio ističe da mu je takmičenje u ,,Zvezdama Granda" promenilo život, a tada su se i javili i prvi problemi. 

- Ostavilo je neke velike posledice, bio sam mlad, bio sam dete, nisam imao pojma o šoubizu, nisam bio spreman za tu vrstu ludila... Očekivao sam da će se namestiti samo, nakon takmičenja sam se vratio kući i to je to. Tu su bili hejt komentari što sam uopšte ušao u takmičenje od strane pojedinaca u Hrvatskoj, nakon finala sam dobio preteće poruke da se ne vraćam u Hrvatsku, jer se neću dobro provesti. Ja se nisam snašao u takmičenju, ja nisam imao pojma šta hoću i želim, meni je bilo potrebno vreme, da sam sa sobom procesuiram šta hoću - priča Antonio, pa dodao o finansijskom gubitku:

Foto: Republika TV

Antonio Krištofić

 

- Gubitak u svakom smislu, ali ne po mene, nego po roditelje. To traje kao školska godina, bio sam 7, 8 meseci u Beogradu, prvo to, ja sam hteo i stilistu i grafike i ulagao sam resurse u pojavu na sceni, sa druge strane, kažem, ja nisam bio lično spreman... Bačen sam u zverinjak.

 

 

- Ali ono što mi je ostavilo traga, jeste na jednom hrvatskom festivalu, gde sam dobio pola sata pre nego što sam trebao izaći na pozornicu da ako se pojavim na sceni, da će me upucati, a to je išlo u uživo prenosu na televiziji - ističe Antonio za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading