DA LI JE OVO NOVA VODITELJKA "ZVEZDA GRANDA": Pitala sam: "Molim vas, zašto baš ja?!"

Autor:

Zabava

25.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grandova voditeljka je već imala priliku da menja Sanju Kužet, pa je logičan sled događaja da ponovo njoj dodele tu ulogu.

DA LI JE OVO NOVA VODITELJKA "ZVEZDA GRANDA": Pitala sam: "Molim vas, zašto baš ja?!"

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što je dugogodišnja voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet saopštila svoju odluku da se povlai sa te pozicije zbog trudnoće, u javnosti ne prestaje da se spekuliše o tome ko bi mogao da joj bude najadekvatnija zamena.

Zvanični sajt "Grand" produkcije je nagovestio mogućnost da Saša Popović vrati Sanju Ćulibrk, koja je već jednom menjala Kužet tokom njene prethodne trudnoće.

Međutim, još uvek nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim pitanjem.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Sanja Ćulibrk je već menjala Sanju Kužet


Osvrćući se na svoje prethodno iskustvo kada je menjala koleginucu voditeljka Sanja Ćulibrk je podelila svoja sećanja na taj period.

- Naravno, pamtim to divno vreme. Iako je prošlo šest godina, to iskustvo je nezaboravno. Još uvek se živo sećam poziva direktora "Grand" televizije, Gorana Šljivića, i moje prve reakcije kada me je zamolio da vodim "Zvezde Granda". Pitala sam: "Molim vas, zašto baš ja?!" Bila sam zaista šokirana, ali i prijatno iznenađena. Bila sam svesna da dobro obavljam posao, ali voditi najgledaniji muzički program u regionu nije mala stvar. Bila je velika čast i zadovoljstvo što su izabrali baš mene. Nedavno mi je Saša Popović rekao da me veoma poštuje i ceni kao voditeljku. Šta više da kažem? - rekla je Sanja Ćulibrk, čime je nagovestila da je i ovog puta za "Grand" upravo ona pravi izbor, te izrazila spremnost za potencijalni povratak na veliku scenu.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Sanja Ćulibrk je možda i ovoga puta najbolji izbor


Sa odlaskom Sanje Kužet, budućnost "Zvezda Granda" ostaje neizvesna, ali mogućnost povratka Sanje Ćulibrk privukla je interesovanje kako fanova, tako i insajdera iz industrije.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading