PRETUŽNA SCENA! ĆERKA NOSI SLIKU, A SESTRIĆ KRST! Povorka krenula posle opela da Bojanu isprati na večni počinak! (VIDEO)

Autor: P. R. - D. L.

Zabava

26.04.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su deca bila van sebe, svi su s vremena na vreme prilazili da pitaju kako su, pa su im usput dodavali vodu kako bi izdržali sve na nogama.

PRETUŽNA SCENA! ĆERKA NOSI SLIKU, A SESTRIĆ KRST! Povorka krenula posle opela da Bojanu isprati na večni počinak! (VIDEO)

Foto: Republika

Po završetku opela tužna povorka je krenula kako dalje na groblje kako bi se svi prisutni oprostili od Bojane Janković.

Sin njene sestre Ivane Nikolić nosio je krst, dok je Bojanina ćerka nosila sliku. Kako su deca bila van sebe, svi su s vremena na vreme prilazili da pitaju kako su, pa su im usput dodavali vodu kako bi izdržali sve na nogama. 

Foto: Republika

Povorka je krenula ka grobnom mestu posle opela

 

Sestra pokojne voditeljke Bojane Janković Ivana Nikolić jedva jer stajala na nogama u kapeli na samom početku opela, pa je porodica morala sve vreme da je pridržava. Njoj se slošilo naglo zbog tuge za sestrom, pa je bila sve vreme pored kovčega, na koji se naginjala. 

Foto: Republika

Povorka je krenula ka grobnom mestu posle opela

 

Bojanine ćerke prolaze kroz pakao zbog iznenadne smrti majke, a najveća podrška u ovim momentima im je otac. Međutim, školski drugovi, zajedno sa nastavnicima, odlučili su da isprate Bojanu na večni počinak, te su se na sahranu pojavili noseći ogroman venac i time pružili podršku Bojaninim naslednicama.

Uskoro se očekuje početak sahrane, dok u međuvremenu ljudi i dalje pristižu na Novo groblje u Beogradu kako bi Bojanu ispratili na večni počinak, s obzirom na to da je bilo gužve u saobraćaju, pa pojedini nisu stigli na vreme na opelo.

Popularna voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije "City" pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading