POVREĐENA MAJKA SLOBINE ŽENE! Polomila ruku pred veliki praznik, Jelena se hitno oglasila!

Autor:

Zabava

06.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je naravno od starta bio velika podrška!

POVREĐENA MAJKA SLOBINE ŽENE! Polomila ruku pred veliki praznik, Jelena se hitno oglasila!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Majka supruge pevača Slobe Radanovića Jelena, otkrila je preko društvenih mreža da je njena mama polomila ruku, i da je zbog toga morala da preuzme razne poslove na sebe, pogotovo što se sve desilo oko praznika.

Foto: Instagram printscreen

Objava Jelene Radanović

 

- Mojoj mami je sutra slava, ali je slomila ruku, pa je ovo mojih ruku delo. Dnevnik jedne tridesetosmogodišnje babe  - napisala je Jelena šaljivo, pa se pohvalila pogačom koju je umesila.

Ovaj Jelenin potez mnogi su podržali i čestitali joj, a komentari pohvale su pljuštali na njen račun. 

Foto: Instagram.com

Jelena I Sloba Radanović

 

Inače, pre Jelene u žiži javnosti bio je upravo Sloba, a sve zbog svađe s koleginicom Darom Bubamarom. Dara je kolegu optužila da joj je ukrao pesmu "Infarkt duše" koja se našla na njegovom novom albumu, a sada je otkrila da li su se strasti smirile.

Svima želim sreću, ali sam htela da isteram pravdu u svemu tome. Pesma ne može da se proda dvaput, a Sloba je ispao nekorektan i više mu ne bih dizala rejting izjavama. Učinila sam mu da završi na svim portalima, s obzirom na to da nikada ranije nije bio toliko eksponiran, sve dok ja nisam progovorila. Dala sam mu reklamicu, doduše negativnu, ali mora da zna da takve stvari ne sme da radi. Njegov album nisam čula, a i ne zanima me. Pesma koju je Sloba objavio kao svoju je Marina Tucaković pisala za Željka Nikolića i mene. Sa Marinom sam se, dok je bila živa, čula i mnogo smo pričale o numeri, a on posle istu prisvaja i objavljuje je kao svoju. Kakvi su, bre, to fazoni?! Kakve su to laži?! Radanoviću sam pomogla kada mu je bilo najpotrebnije, snimila duet sa njim, a on me nikada nije pozvao i pitao: "Jel' to istina?". E, zato mu album nije ni "prošao". On mene sada, kao, hvali i govori da me voli, a jedino što treba je da se poklopi i ćuti! Pravi se lud u emisiji, a slao je moj demo-snimak Ceci Ražnatović i nudio da snime kompoziciju zajedno. Ono što bih poslednje rekla je da ja nisam lažnjak i pokvarena i smrdljiva kao on, da nekome mislim loše, a posle odem na televiziju i izjavim da ga volim - rekla je tada Dara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Nb

06.05.2024 17:23

Sad ce buco da tes i tastu,jer ako ima malo maste,bice pivce i kod taste.

JR

06.05.2024 19:34

Koga briga! Ne smarajte....