JOVANA JOKSIMOVIĆ UHVAČENA U TRANSU: Voditeljka pokazala DEKOLTE na rođendanu, svi u ŠOKU zbog GODINA koje je napunila (FOTO)

Autor:

Zabava

26.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule fotografije sa rođendana voditeljke Jovane Joksimović!

JOVANA JOKSIMOVIĆ UHVAČENA U TRANSU: Voditeljka pokazala DEKOLTE na rođendanu, svi u ŠOKU zbog GODINA koje je napunila (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Jovana Joksimović

Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je proslavila svoj 43. rođendan u društvu svojih najmilijih. Mnogi su bili iznenađeni njenim izgledom koji otkriva da izgleda znatno mlađe od svojih godina.

Za ovu radosnun priliku, lepa Jovana odabrala je crvenu top haljinu sa dekolteom i bila je najveselija, đuskala i plesala tokom cele večeri. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi kako Jovana uživa u plesu, što je retko viđamo u takvom izdanju.

Nedavno je i Jovanin suprug, pevač Željko Joksimović, proslavio svoj rođendan, navršivši 52 godine. Jovana i Željko su se venčali 20. januara 2012. godine na Maldivima, a zanimljiva činjenica je da su samo nekoliko dana kasnije, 2. februara iste godine, morali da ozvaniče brak jer se ispostavilo da je nevažeći.

Podsećanja radi, popularna voditeljka Jovana Joksimović otvoreno je priznala uživo u jutarnjem programu da boluje od poremećaja vitiligo, oboljenjem koje karakterišu beli pečati na koži. Naime, Joksimovićka je tokom razgovara sa svojom gošćom pokrenula diskusiju o navodnom postojanju "gena za gojaznost". Ova tema je postala aktuelna nakon što je njena proslavljena koleginica, Opra Vinfri, javno iznela da pati od ovog genetskog faktora. Jovana je razgovarala sa svojim gostima o ovoj temi, postavljajući pitanje da li gen za gojaznost zaista postoji.

Republika

Foto: printscreen/K1 TV

Jovana Joksimović

Potpuno je tačno i sjajno, taj deo njene lične izjave, zato što gojaznost spada u one bolesti gde je čovek stigmatizovan, obeležen. Kao kad imate vitiligo, pa svako ko uđe... - počela je doktorka Jagoda Jorga.

Jeste. Pa, ja imam vitiligo i svako ko uđe kaže: "Jao, imaš nešto belo". Super ste napravili to poređenje, to je tačno - istakla je Jovana u emisiji "Uranak", pokazujući na svoje lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading