DRAGANA MIRKOVIĆ NALETELA NA TEYA DORU! Emotivni susret pred odlazak ne Evroviziju!

Autor:

Zabava

26.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković se susrela sa predstavnicom Srbije na Evroviziji, Teya Dorom!

DRAGANA MIRKOVIĆ NALETELA NA TEYA DORU! Emotivni susret pred odlazak ne Evroviziju!

Foto: Instagram.com

Teya Dora i Dragana Mirković

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Teya Dora, danas je krenula na put u Švedsku, uz podršku svoje ekipe i delegacije RTS-a. Na aerodromu u Beogradu, Teya je imala neobično susret sa koleginicom, pevačicom Draganom Mirković, koja ju je iznenadila svojom prisutnošću. Video snimak ovog susreta osvanuo je na društvenim mrežama, prikazujući srdačne reči podrške koje je Dragana uputila Teyi.

Kako je Teya Dora pripremala svoj odlazak na Evroviziju, na aerodromu je doživela iznenađenje u vidu susreta sa koleginicom, pevačicom Draganom Mirković. Dragana je iskazala iskrenu podršku Teyi, poželela joj mnogo sreće i uspeha na takmičenju, ističući da je važno da se dobro provede jer to garantuje uspeh. Njihov srdačan susret zabeležen je na video snimku koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

 

 


Nakon toga, Dragana je nastavila svoj put, ali nije skidala osmeh sa lica, pokazujući koliko joj je bilo drago da pruži podršku mladoj koleginici. Ovaj emotivni susret na aerodromu pokazao je koliko je važna podrška među umetnicima, te kako gestovi poput ovog mogu da učine da neko oseti toplinu i podršku pred važan događaj poput Evrovizije.

 

 

 


Uz podršku svoje delegacije i emotivne podrške koju je dobila na aerodromu od Dragane Mirković, Teya Dora je spremna da se predstavi na Evroviziji i da svojim talentom i energijom osvoji srca publike. Njen odlazak na takmičenje popraćen je ovim neobičnim susretom i izjavama podrške, što dodatno pokazuje koliko je važno imati podršku kolega u umetničkom svetu. Srbija će imati priliku da se ponosi svojom predstavnicom, a uz podršku Dragane Mirković, Teya Dora sigurno će zračiti pozitivnom energijom na Evroviziji.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading