BIKOVIĆ GLUMI U TREĆOJ SEZONI SERIJE "WHITE LOTUS" - Miloš rame uz rame sa svetskim facama!

Autor:

Zabava

12.01.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš će biti deo mega popularne serije!

BIKOVIĆ GLUMI U TREĆOJ SEZONI SERIJE "WHITE LOTUS" - Miloš rame uz rame sa svetskim facama!

Foto: Republika

Srpska filmska i televizijska zvezda, Miloš Biković, uskoro će započeti snimanje treće sezone Emijem nagrađene serije „Beli lotos“ na egzotičnim lokacijama poput ostrva Koh Samui i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu. Biković će se pridružiti ostalim glumačkim talentima poput Kristijana Fridela, Morgana O'Rajlija, Leka Petrovardija i Šalini Pirs, a očekuje se da će nova sezona pratiti intrigantnu priču nove grupe gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“, prenosi Blic. 

Prva sezona serije, smeštena na Havajima, debitovala je u julu 2021. godine i osvojila je čak 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija, od kojih je osvojila 10. Druga sezona, smeštena na Siciliji, takođe je privukla veliku pažnju i dobila je impresivnih 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Pred samu ceremoniju dodele nagrada, druga sezona već je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, što govori o visokom kvalitetu serije i njenom uticaju na publiku i kritiku.

 

 

Serija „Beli lotos“ privukla je pažnju gledalaca širom sveta svojom intrigantnom pričom i vrhunskom glumačkom postavom. Tvorac, scenarista i režiser serije, Majk Vajt, zajedno sa izvršnim producentima Dejvidom Bernardom i Markom Kamineom, uspeo je da stvori seriju koja je osvojila srca publike i kritike, kao i brojne prestižne nagrade.

Dolazak Miloša Bikovića u glumačku postavu treće sezone serije „Beli lotos“ samo je dodatni dokaz da ova serija nastavlja da privlači vrhunske talente i da će i treća sezona sigurno biti puna uzbudljivih događaja i neočekivanih preokreta. S nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će se priča razvijati na egzotičnim lokacijama Tajlanda i kako će se novi likovi uklopiti u svet „Belog lotosa“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading