IZREŠETAN AUTO TIKTOKERA KOJI JE PRETIO JANJUŠU I KRUNI: Pucnjava u Sarajevu, policija hitno reagovala!

Autor:

Zabava

02.01.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je neko pucao na skandaloznog tiktokera!

IZREŠETAN AUTO TIKTOKERA KOJI JE PRETIO JANJUŠU I KRUNI: Pucnjava u Sarajevu, policija hitno reagovala!

Foto: Facebook

U Sarajevu je sinoć u večernjim satima došlo do pucnjave u Paromlinskoj ulici na broju 34, prenosi "Avaz". Na automobilu su se videli tragovi metaka, a sa pripadnicima policije KS nalazio se i Amir Pašić Faćo, poznati bosanski tiktoker, jer se sumnjalo da je na njega neko pucao.

Jedan od očevidaca pucnjave prvo je mislio da su u pitanju petarde.

- Mislio sam da su u pitanju petarde. Čuo sam četiri ili pet pucnjeva - rekao je za gorepomenuti medij jedan od radnika kotlarnice.

- I mi imamo informaciju da je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane N.N. lica. Nema povređenih osoba. Do pucnjave je došlo u Paromlinskoj ulici - rekli su iz Dežurnog operativnog cemtra MUP-a KS.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Amir Pašić Faćo

KO JE AMIR PAŠIĆ FAĆO?

Amir Pašić Faćo (52) je godinama unazad punio stupce rubrike Crna hronika. U novembru prošle godine ušao je u rat na društvenoj mreži TikTok sa Elvisom Keljmendijem, sinom narko-bosa Nasera Keljmendija

Naime, pripadnici MUP Kantona Sarajevo su ih 4. novembra priveli na informativni razgovor zbog javno pozivanja i pretnji na linč. Međutim, njihov rat se nastavio i posle toga.

- Elvise, ovo nije hejt, ovo ti je poruka da se vratiš na pravi put! Izvuci pouku iz svega ovoga, to ti je moj savet - rekao je Amir Pašić svom suparniku u "lajv" prenosu na TikToku-u.

Republika

Foto: Facebook

Keljmendi i Faćo

Privedeni su na razgovor 21. novembra 2023, nakon čega su pušteni. Među bosanskim kriminalcima na TikTok-u traje odavno, a tokom lajv javljanja jedan drugom upućuju jezive pretnje, a samo neke od njih su: "Ne diraj lava dok spava i mirna ti glava. Ne diraj inače, će biti rata!", "Zamislite preti mi kreten, cinkaroš, ma ubiću te čim te vidim!", "Onaj ker Faćo, mafijaš na baterije".

Amir je jednom prilikom izvređao i takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša tokom "lajva", ali tu se nije zaustavljao, već je pretio i njegovoj ćerki Kruni. Janjuševića je ovo tada vidno potreslo i uznemirilo, te se nakon galame ubrzo isključio sa TikTok-a. Faćo je kasnije tokom "lajva" sa Kristijanom Golubovićem nastavio da preti Janjuševiću.

- Janjuš može samo završiti na ortopediji - pretio je Faćo, a Kristijan ga je zamolio da ne psuje decu.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Faćo i Kristijan Golubović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading