PRIJINA NOVA FRIZURA KRIJE TAJNU: Zbog ovoga je pevačica napravila neočekivanu TRANSFORMACIJU!

Autor:

Zabava

01.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović priznala kako je donela odluku da se ošiša!

PRIJINA NOVA FRIZURA KRIJE TAJNU: Zbog ovoga je pevačica napravila neočekivanu TRANSFORMACIJU!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Aleksandra Prijović

Popularna pevačica Aleksandra Prijović je za doček Nove godine održala spektakularan nastup, iznenađujući sve prisutne svojim novim stajlingom i energičnom atmosferom. Prijovićka je zablistala u haljini, ali i sa novom frizurom, te je odgovarala na pitanja novinara.

Tokom intervjua, Aleksandra je izrazila svoju sreću zbog ostvarenja svojih snova, ističući da je želela da održi koncerte u svakom gradu, a da je sada slobodno vreme želela da posveti porodici. Otkrila je da planira da smanji broj nastupa kako bi više vremena provodila sa najbližima.

Prijovićka je objasnila razloge za svoju novu frizuru, istakavši da je odlučila da skrati kosu nakon što ju je frizerka upozorila da je oštećena od brojnih snimanja i koncerata. Naglasila je da je odluka doneta kako bi njena kosa postala zdravija, te da planira da je ponovo pusti.

- Imala sam velike snove svakako, ali bila sam srećna da u svakom gradu imam po jedan koncert, zapravo mi je to bila želja, a onda se desilo ono što niko nije očekivao. Sada bih volela da više budem sa porodicom, da radim koncerte, tako imam više vremena. Pre sam radila 2-3 puta nedeljno, ali svakog vikenda, a sada imam više vremena, pa bih volela da i u ovoj godini svoje slobodno vreme provodim sa porodicom - rekla je Prijovićka.

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Aleksandra Prijović

- Uništila sam kosu od silnih snimanja, koncerata, pa mi frizerka savetovala da skratim da bi moja kosa bila zdravija, pa ću polako da puštam. Meni je super, nisam neko ko voli da menja, ali poslušam kada se neko bolje računa o meni - dodala je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading