VRELA SCENA IZ PEKARE! Jovana Jeremić kao JAGODINKA SIMONOVIĆ - ovako je zaludela 14 godina starijeg "KRALJA HLEBA"? (FOTO)

Autor:

Zabava

22.12.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava Jovane Jeremić napravila haos na društvenim mrežama!

VRELA SCENA IZ PEKARE! Jovana Jeremić kao JAGODINKA SIMONOVIĆ - ovako je zaludela 14 godina starijeg "KRALJA HLEBA"? (FOTO)

Foto: Instagram/jeremicjovana

Dragan i Jovana

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je digla prašinu kad je otkrila identitet svog 14 godina starijeg momka, biznismena Dragana Stankovića, vlasnika lanca pekara. Jovana, koja je poznata i po svom smislu na humor, danas je napravila haos na društvenim mrežama, kad je objavila smešnu fotografiju na društvenoj mreži instagram.

Naime, fotografija je montaža iz filma "Varljivo leto '68", tačnije iz scene gde Danilo Bata Stojković govori Slavku Štimcu: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi". Umesto Dragane Varagić, nalazi se Jovana Jeremić.

Republika

Foto: Instagram/jeremicjovana

Objava Jovane Jeremić

Ova montaža je očigledno nastala jer je Jovanin novi partner vlasnik niza pekara, a Jovana je "njegova Jagodinka". Jeremićeva na kecelji ima logo Draganove pekare.

Inače, Jeremićeva je nedavno izjavila i da planira budućnost sa Draganom, a da nikada neće zaboraviti njihov prvi poljubac.

- Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: "Jao, vidi šta tamo ima". Ja kažem: "Šta se desilo?". Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znala sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno... Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: "To je to" - rekla je Jovana.

Republika

Foto: Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Kako je otkrila, upoznala ga je i sa svojim bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem.

- Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom - zaključila je ona, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ica

22.12.2023 17:21

Jaooooooooooooooooo ! Dosta vise sa tim ruznim patuljkom, kome je ona bitna!