SVE LJUBAVI ACE BULIĆA: Pre i posle Ane Ćurčić ljubio OVE lepotice! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

14.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen važi za jednog od najvećih zavodnika na našoj sceni

SVE LJUBAVI ACE BULIĆA: Pre i posle Ane Ćurčić ljubio OVE lepotice! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Aca Bulić ponovo je dospeo u žižu interesovanja javnosti tokom trajanja "Zadruge 6", zbog svoje prve ljubavi Ane Ćurčić, koja ga je često pominjala u sukobima sa Zvezdanom Slavnićem. Ana i Aca su izazvali buru u javnosti kad su javno ozvaničili svoju vezu, a Bulić je nedavno priznao da je još uvek u braku sa svojom suprugom Bibom Bulić, ali samo na papiru.

Republika

Foto: printscreen

Biba Bulić

- Morate da me razvedete u Londonu, da bismo sada pričali o veridbi, svadbi i tako dalje... Morao bih da odem tamo zvanično da se razvedem sa suprugom. Petnaest godina i, iskreno da ti kažem, meni je to samo papir. I meni i njoj, sa njom sam u super odnosima. Iskreno, mislio sam da se neću više ženiti - istakao je Aca u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: instagram.com/svett_lana248

Svetlana Dimitrić

Aca sa Bibom ima sina i ćerku, a ona je fudbalski agent. Bulića su uvek pratile lepotice, pa je tako, kako su domaći mediji pisali, bio sa manekenkama Svetlanom Dimitrić i Agnetom Azirović.

 

 

Acu su povezivali i sa pevačicama Dijanom Janković, poznatijom kao Didi Džej, ali i Kajom Ostojić. O svojoj ljubavi sa Acom pričala je popularna pevačica Maja Nikolić, koja mu je posvetila čak i pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mila

14.07.2023 13:17

Ana je bila prvo sve, i sve su one posle Ane, a Ana je uvek bila tu, jedino je nju nosio na telu,njen lik a i u srcu, sve su one znale da je Ana jedina, a daće Bog i biti će poslednja, njih dvoje su sudbinski suđeni jedno drugom, dočekati će oni starost zajedno