"JA I DALJE POSTOJIM" Ceca otkrila kako gleda na POREĐENJE sa Prijom, priznala zbog čega ju je majka ISKRITIKOVALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.06.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila i šta je rekla finalistima 16. sezone takmičenja "Zvezde Granda"

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je stigla na finale 16. sezone takmičenja "Zvezde Granda" i dala izjavu za Republiku. Otkrila nam je šta je rekla finalistima ovog takmičenja, među kojima je i nekoliko njenih kandidata.

- Rekla sam da budu srećni, nasmejani, opušteni, svi su pobednici. Posle 250 kandidata su došli do sjajne večeri, samo treba da budu veseli, publika prepozna spotantost. Trudili su se, borili, utrošili energije mnogo, ovo je večeras nagrada svima nama za sve njih - rekla je Ceca.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ceca

Ceca je otkrila i kako gleda na to što Aleksandru Prijović često porede sa njom.

- Ja i dalje postojim, Aleksandra Prijović je vrlo prepoznatljiva žena, mlada zvezda, koja fenomenalno peva. To što postoje sličnosti fizičke, to nema veze. Svaka ptica svojim glasom peva. Ona je ozbiljno dogurala i tek će da dogura. Publika odlično zna ko sam ja, ko je Aleksandra, ko je ovaj, ko je onaj. To su bezveze poređenja. Ona je zlatno dete, želim joj najsjaniju karijeru - poručila je pevačica.

Pevačica ima dva kandidata iz Bosne i Hercegovine, a priznala je i da li bi sa njima volela da napravi koncert u Bosni.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ceca

- Kad ja to nisam bila spremna? Zaista će mi biti zadovoljstvo - poručila je Ceca.

Na samom kraju intervjua nam je otkrila i koliko je ponosna na to što je juče održala veliki koncert u Nišu, ali i da ju je majka iskritikovala.

- Rekla mi je da je nešto prekidao ton. Ja to nisam čula, ali eto, možda... Presrećna sam, slavila sam dva jubileja. 50 godina mog života i 35 godina karijere, koncert godine u Nišu, proslavila sa mojima na jugu. Kad vas vole ljudi u kraju odakle ste potekli, to je veliki pokazatelj - istakla je Ceca.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ceca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading