"ZNA SE KO KORISTI TRAGEDIJE U SRBIJI" Seka Aleksić burno reagovala na pitanje o masakru! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić progovorila o tragedijama u Srbiji!

"ZNA SE KO KORISTI TRAGEDIJE U SRBIJI" Seka Aleksić burno reagovala na pitanje o masakru! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić pojavila se u vrlo izazovnom izdanju na jednom beogradskom događaju, a tim povodom popričali smo sa njom. 

Odmah na početku Seka je istakla da pripadnice lepšeg pola ne treba kritikovati po pitaju fizičkog izgleda, te da je za nju to velika nekultura. 

Seka je potom burno reagovala kada su joj spomenuli da je imala navodno varnica između nje i klavijaturski jednog benda. Poznato je da je Seka u braku sa Veljkom Piljkićem, te da se za nju nisu vezale ljubavne afere i skandali, pa je zbog toga i burno reagovala:

 

- Kakvih varnica? Svađa? Ko je klavijaturista? Ovo sad... Apsolutno... Kaži mi ime od čoveka? Neću ni da komentarišem! - odbrusila je Seka. 

Seka je otkrila i da li je nekada koristila društvene mreže, pre supruga Veljka, kako bi se ,,muvala" sa potencijalnim dečkom:

- Nisam, nisam ja taj tip! Ja sam prvenstveno stidljiva, mene to ne interesuje, nisam u tom fazonu. Ja sam i mom suprugu prišla i rekla da mi se sviđa u klubu.

Kako su Srbiju zadesile tragedije, upitali smo i Aleksićevu kako gleda na zloupotrebu bola:

- Ne podržavam zloupotrebu tragedija. To je tragedija, treba nekako da svi budemo kao jedno, kada su neke stvari u pitanju, podrška je uvek važna! Zna se ko zloupotrebljava tragediju! - poručila je Seka za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading