ANDREANA ČEKIĆ SE POJAVILA SA FEJK DIJAMANTIMA: Pevačica se okitila kineskim cirkonima, otkrila šta krije u svom domu!

Autor:

Zabava

06.04.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić otrkriva na šta troši najviše novca!

ANDREANA ČEKIĆ SE POJAVILA SA FEJK DIJAMANTIMA: Pevačica se okitila kineskim cirkonima, otkrila šta krije u svom domu!

Foto: ST/ D. Kadić

Andreana Čekić

Pevačica Andreana Čekić nedavno se vratila iz Dubaija, pa otkrila kako se provela na egzotičnom putovanju, gde je bila sa svojim najbližim:

- Gledali smo da što više odmaramo, nismo se puno "budalesali", zato sam i crna, videla sam plažu ovog puta. Mediji su pisali da je momak sa fotografije moj novi dečko, ali to mi je brat. Putovanje u Dubai je bio rođendanski poklon njemu - rekla je pevačica za Blic, pa se osvrnula na svoj emotivni status.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Andreana Čekić

 

- Moraš biti emotivno ispunjen da bi bio srećan, ali to ne znači da moraš biti u vezi. Za sada ne tražim partnera - rekla je Čekićeva.

Kako ne krije da je ispunjena i zadovoljna, dodala je i na šta najčešće potroši novac, pa priznala da neretko nosi i fejk dijamante, što je mnogima zaparalo uši:

Republika

Foto: Republika.rs

Andreana Čekić

 

- Ovo nije pravi dijamant, kod kuće je pravi. Ja stvarno trošim mnogo. Volim da imam sve, ali volim i da se provedem. Najviše novca sam potrošila na odmore i avionske karte. Treba da shvatim da u životu ne treba da kupujem povratnu kartu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading