ACA LUKAS PROGOVORIO O MRAČNIM TAJNAMA "GRANDA": Obratio se Popović, pa izneo šta se sve radilo sa učesnicima!

Autor:

Zabava

21.02.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otkriva mračne tajne ,,Granda" i Saše Popovića.

ACA LUKAS PROGOVORIO O MRAČNIM TAJNAMA "GRANDA": Obratio se Popović, pa izneo šta se sve radilo sa učesnicima!

Foto: Youtube.com printscreen

Folker Aca Lukas našao se u jeku afere ,,Granda" kada je jedan kandidat tvrdio da mu je mentorka i pevačica Snežana Đurišić tražila novac da bi prošao u dalji krug. 

Saša Popović, nakon što je Lukas tvrdio da se to radilo i ranije, preko PR tima poslao je zvaničnu izjavu, te je folkera optužio da iznosi laži, kao i da je svojevoljno napustio žiriranje muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda". 

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

Međutim, tu skandalu nije kraj. 

Lukas se sada ponovo oglasio, te izneo tvrdnje da se ranijih godina, pored iznude novca, ,,Grand" bavio još svakojakih stvarima. 

- Popoviću, izuzetno je nevaspitano reći nekome da laže. U Zvezdama Granda su se uzimale pare od kandidata i još štošta ste radili sa tom decom, a u firmi Grand ste obavljali brojne malverzacije. Neću sada nikoga ponaosob da imenujem jer posle ovoga očekujem da me tužiš, a onda ću ti na sudu doneti sve dokaze i reći sva imena, ali i dovesti svedoke koji će posvedočiti šta ste sve radili sa tom decom - rekao je Lukas za Alo!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

22.02.2023 16:30

Na sud! Na sud! Na sud! Na sud! Na sud! Na sud! Na sud! Na sud!