4.000 evra me je koštao NASTUP: Pevačica ISKRENO o Beoviziji, a onda je otkrila šta se dešavalo u BEKSTEJDŽU!

Autor:

Zabava

16.03.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zejna Murkić je otkrila koliko ju je koštao nastup, a onda se dotakla i bekstejdža.

4.000 evra me je koštao NASTUP: Pevačica ISKRENO o Beoviziji, a onda je otkrila šta se dešavalo u BEKSTEJDŽU!

Foto: ATA Images

Zejna Murkić

Pevačica Zejna Murkić, jedna od takmičara Beovizije, je otkrila koliko ju je koštao ovaj nastup, ali i šta se sve dešavalo, a da kamere nisu uspele da usnime.

Republika

Foto: ATA Images

Zejna Murkić, Beovizija 2022

- Svi očekujemo pobedu. Prvo, mnogo smo se trudili, mnogo smo novca uložili. Svi smo bili tamo danima i ja nisam za manje htela da se nadam. Kod mene je realno bilo uloženo negde oko 4.000 evra, ali to je neka realna suma, jer bez toga ne može. Nije amatersko takmičenje. Tu ljudi dolaze kao profesionalci i stoje iza onoga sa čim žele da predstave svoju zemlju na Evroviziji. Mislim da Konstrakta nije uložila samo 300 dinara u svoj nastup, to su više pretpostavke ljudi. Ona je takođe imala pesmu, produkciju, scenu koja je bila sa cenovnikom, ali i ljude koji su sarađivali sa njom na bini, iza bine - ispričala je Zejna za Blic i dodala:

Republika

Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

Zejna Murkić, pevačica

- Na Beoviziji je bilo jako napeto i svi smo imali realne i nerealne želje, ali sve u svemu. Na kraju, Beovizija je bila dobar događaj i dobar poslovni potez. Ostalo je dobro i prijatno druženje sa svim tim tamo ljudima koje sam upoznala - kaže pevačica, a onda se dotakla i Konstrakte:

Republika

Foto: youtube.com/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Zejna Murkić, Beovizija 2022

Konstrakta je dobar izbor, jer je toliko posebna, drugačija i slobodna da bude to što jeste, bez trunke sujete i ljubomore. Ona je jedan pozitivan i divan lik kao što se predstavlja u medijima ovih dana, tako da su svi generalno navijali za nju- rekla je Zejna.

Republika

Foto: E-Stock

Zejna Murkić, pevačica

Pevačica je potom otkrila i šta se sve dešavalo u bekstejdžu:

- Za divno čudo svi su bili jako prijatni i bez ljubomore i sujete. Nije bilo nikakvih skandala. Možda se to očekivalo od Ace Lukasa, ali i on je bio jako fin. Možda je bilo pića, šta je ko doneo, možda nešto malo, ali to nije bilo dozvoljeno. Imali smo samo vodu koju pritom nismo mogli da reklamiramo, morali smo da je držimo ispod. Tako da tečnosti je bilo minimalno - ispričala je Zejna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading