PEVAČICA SE OBRAČUNALA SA JOVANOM JEREMIĆ: Didi J otkrila istinu o MISTERIOZNIM PRETEĆIM POZIVIMA, pa poručila voditeljka da joj DUGUJE IZVINJENJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dijana Janković otkrila je misteriju o pretećim pozivima koje je navodno njen suprug uputio voditeljki Pinka Jovani Jeremić.

PEVAČICA SE OBRAČUNALA SA JOVANOM JEREMIĆ: Didi J otkrila istinu o MISTERIOZNIM PRETEĆIM POZIVIMA, pa poručila voditeljka da joj DUGUJE IZVINJENJE! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Dijana Janković Rokvić poznatija kao Didi Džej u javnosti je poznata kao naslednica epiteta ,,male od skandala", što njene izjave i potezi govore. No, nedavno se u javnosti spekulisalo o ratu sa voditeljkom pinka Jovanom Jeremić. Podsetimo, Jovana Jeremić je u emisiji ,,Amidži šou" nagovestila svima da Jankovićeva iliti Didi Džej nikada neće biti zvezda u Srbiji. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić emisija

 

Nakon nekoliko meseci, Dijana je sada otkrila šta se sve dešavalo u pozadini te priče. Naime, Jeremićeva je iznela tvrdnje da ju je Dijanin suprug pozvao i navodno pretio, a pevačica je sada otkrila sve šta se desilo. 

Republika

Foto: Srbija danas

Dijana Janković Didi Džej

 

- Moj muž zaista i ne zna ko je ona, bio je šokiran kada je video šta je ona izjavila. Ja sam gostovala kod nje u emisiji, a da li sam bila zadovoljna time kako me je ugostila, to je moja stvar, ali ja nju nikada nisam pozvala, niti sam joj rekla nešto u vezi s tim, ona me je štaviše sutradan pozvala da mi kaže da će me ponovo zvati. Ona je mene napala bez razloga, počela je da me vređa po medijima, da govori kako ja nisam zvezda, kako meni ne pomažu ni „šanel“ ni „dior“. Moj suprug nju nikada nije kontaktirao, kao ni ja. Ne znam iz koga razloga nas je prozivala u medijima i šta je želela da postigne, ali ja mislim da ona meni duguje izvinjenje - izjavila je Didi za Alo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading