RUŠKA JAKIĆ "GAZI" DEVETU DECENIJU ŽIVOTA, A UHVAĆENA U PRESTONIČKOM KAFIĆU: Vreme je za nju potpuno stalo, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruška Jakić poznata voditeljka uhvaćena je u jednom beogradskom kafiću kako uživa na suncu i kafi.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ruška Jakić

 

Srpska novinarka i voditeljka i jedna od ekstravagantnijih javnih ličnosti Ruška Jakić uhvaćena je u jednom prestoničkom kafiću na kafi. 

Naime, jedna od zapaženijih javnih ličnosti godinama unazad poznata je po njenom ekscentričnom izgledu, po kom je prepoznatljiva gde god da se pojavi. Tako je jedan korisnik Instaggrama objavio fotografiju na kojoj se u pozadini vidi Ruška kako sedi u kafiću, tokom sunčanog dana i uživa na kafi.

Republika

Foto: youtube.com

Ruška Jakić voditeljka

 

Ono što je sve šokiralo jeste da je poznata voditelja uveliko u devedestoj deceniji života, ali izgleda da je za nju vreme apsolutno stalo. Harizma i stav Ruške oduvek su bili njeno glavno oružje, a intelektom je osvajala sve tvrđave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vaseline.dion

 

 

- Svako jutro se probudim i sebi u ogledalo kažem "Dobro jutro lepotice", Neki me vole, neki me mrze, a ja za sebe mislim da sam fantastična, Bila sam mlada i lepa,a sada sam samo lepa, Ja sebe nazivam tri puta srećno razvedenom ženom, Život bi mi bio dosadan da mi nije mene - su samo neke od čuvenih izjave modne ikone i legende grada Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
era

13.11.2021 23:23

izlapetis baba