U TRENDINGU #1: Otkrivamo kako će Dalila i Dejan podeliti kuću, psa i sve što imaju! Mladen, Dule i Ljuba otkrili sve detalje kontroverznog para

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

10.11.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi projekat portala Srpskog telegrafa, Republika.rs, "U TRENDINGU SA REPUBLIKOM" svake srede tačno u 5!

Republika

Foto: Republika. rs,P.Divac, privatna arhiva

 

Ekipa portala Srpskog telegrafa, Republika.rs, pokrenula je novi video projekat  "U TRENDINGU SA REPUBLIKOM". 

Tema koja je definitivno obeležila period iza nas je bračna prevara Dalile Dragojević. Rijaliti učesnica javno je ostavila i prevarila svog supruga Dejana Dragojevića, nakon što je u zadruzi upoznala Filipa Cara. 

Od kada je ova saga počela u medijima, ali i među prijateljima i poznanicima ovog para šuškaju se razne priče. Od toga da li su Dragojevići zaista bili toliko zaljubljeni jedno u drugo? Šta je se desilo sa Dalilom pa je prevarila Dejana? Kako će raspodeliti zajedničku imovinu? I ima li nade za pomirenje? 

 

Na ova i na mnoga druga pitanja svoj komentar daće Ljuba Pantović, Dalilina prijateljica i bivša zadrugarka, Mladen Vuletić, bivši dečko Dalile Dragojević, kao i Dušan Lukić novinar Srpskog telegrafa. 

 

Emisiju "U TRENDIGU SA REPUBLIKOM", možete pogledati u videu na početku teksta, a ako još uvek niste zapratite naš Jutjub kanal REPUBLIKA, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj iz naše video produkcije! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading