PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO ZABAVN SNIMAK NA TIKTOKU: Pogledajte njegovo istorijsko kašnjenje na sastanak sa zanimljivom muzičkom pratnjom (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.11.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je odlučio da se obrati svojim pratiocima na popularnoj platformi TikTok i to na veoma neobičan način

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO ZABAVN SNIMAK NA TIKTOKU: Pogledajte njegovo istorijsko kašnjenje na sastanak sa zanimljivom muzičkom pratnjom (VIDEO)

Foto: Buducnostrbije av

Naime, Vučić je objavio video snimak svog kašnjenja na sastanak, a u opisu je napisao da je ovo "istorijsko (jedino) kašnjenje zabeleženo kamerom".

U videu se vidi kako predsednik, u društvu voditelja Srđana Predojevića, shvata da kasni na sastanak koji je zakazan za 10:15. Kako bi što pre stigao na sastanak, Vučić je odlučio da odjuri, a u pozadini se čuje muzika iz filma "Roki". Voditelji su mu skrenuli pažnju da već kasni, na šta je on sa iznenađenjem rekao "Au, ljudi, ja sam zakasnio".

 

 


Ovaj video je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali da im je drago što predsednik pokazuje svoju ljudsku stranu i spremnost da se našali na svoj račun. Takođe, mnogi su se šalili da će sada i oni početi da kasne na sastanke jer i predsednik to radi.

Ovo nije prvi put da se predsednik Vučić obraća na nekonvencionalan način na društvenim mrežama. Ranije je objavljivao video snimke na Instagramu, a sada je odlučio da se okuša i na TikToku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (93)

Loading
Jelena

14.11.2023 20:30

E,to je čovek iz naroda koji se šali i na svoj račun. Bravo.

Jelena

14.11.2023 20:31

Zato volimo Vučića. Čovek koji zna da se našali na svoj račun je pravi čovek.

Ana

14.11.2023 20:52

Vučić je pokazao da ima zanimljiv smisao za humor!

Nevenka

14.11.2023 21:13

Covek koji je realan i voli da se našali i na svoj racun