PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA OBILAZI RADOVE NA IZGRADNJI KOMPLEKSA EXPO 2027 ! Aleksandar Vučić prisustvuje početku radova na Nacionalnom fudbalskom stadionu!

Autor:

Vesti

30.04.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić obilazi radove na Nacionalnom fudbalskom stadionu u okviru kompleksa EXPO 2027

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA OBILAZI RADOVE NA IZGRADNJI KOMPLEKSA EXPO 2027 ! Aleksandar Vučić prisustvuje početku radova na Nacionalnom fudbalskom stadionu!

Foto: Milos Tesic/ATAImages


Sutra će predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovati ceremoniji početka radova na izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona, koji se nalazi unutar kompleksa EXPO 2027. Ceremonija će se održati u 10.00 časova, na lokaciji u Surčinu.

Stadion koji će zadovoljiti najviše standarde

Nacionalni fudbalski stadion, čiji su pripremni radovi već u toku, imaće za cilj da zadovolji najviše međunarodne standarde kako bi bio domaćin velikih sportskih događaja. Očekuje se da će ovaj stadion postati centralno mesto za održavanje fudbalskih utakmica visokog nivoa, ali i drugih sportskih manifestacija.

Podrška razvoju sportske infrastrukture

Predsednik Vučić je istakao značaj podrške razvoju sportske infrastrukture u Srbiji, naglašavajući da izgradnja Nacionalnog fudbalskog stadiona predstavlja korak ka unapređenju sportskih mogućnosti u zemlji. Takođe, ovaj projekat će doprineti i promociji Srbije kao domaćina značajnih sportskih dešavanja.

Povezivanje sa EXPO 2027

Izgradnja Nacionalnog fudbalskog stadiona deo je šireg projekta kompleksa EXPO 2027, čiji je cilj da Srbija postane domaćin Svetske izložbe te godine. Ovaj kompleks će biti multifunkcionalan, sa ciljem da doprinese razvoju turizma, privrede i infrastrukture u zemlji.


Očekuje se da će izgradnja Nacionalnog fudbalskog stadiona doprineti unapređenju turističke ponude Srbije, privlačeći ljubitelje sporta i posetioce koji žele da dožive velike sportske događaje na jedinstvenoj lokaciji. Takođe, ovaj projekat će doprineti i podizanju svesti o značaju sporta i fizičke aktivnosti u društvu.



Poseta predsednika Vučića radovima na Nacionalnom fudbalskom stadionu u okviru kompleksa EXPO 2027 predstavlja važan korak ka unapređenju sportske infrastrukture i promociji Srbije kao domaćina značajnih međunarodnih događaja. Očekuje se da će ovaj projekat imati pozitivan uticaj na razvoj sportskih i turističkih potencijala zemlje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Djura

30.04.2024 17:49

Jos jedan u nizu projekat koji ce uspesno biti odradjen...bravo za ljude koji rade ma pvome i predsednika

Nebojša

30.04.2024 17:52

Gradi se po Srbiji punom parom, konačno da smo i to dočekali.

Мiraš

30.04.2024 17:55

Još jedan veliki projekat na zadovoljstvo građana sutra počinje sa radovima, čijem početku će i Vučić prisustvovati. Srbiju ne mogu zaustaviti, nastavljamo sa napretkom i izgradnjom naše otadžbine.

Zora

30.04.2024 17:56

Izgradnja novog stadiona omogućiće Srbiji da bude domaćin velikih sportskih događaja. To je dobro i za našu ekonomiju i turizam.