EMOTIVNI NADAL: ''Prolazim kroz teške momente!''

Autor:

Sport

16.04.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac konačno na terenu.

EMOTIVNI NADAL:  ''Prolazim kroz teške momente!''

Foto: ATP Tour/X

Ovo je nešto što su svi ljubitelji belog sporta, a to je konačni povratak španskog tenisera, Rafaela Nadala. Da, to se desilo i to u njegovoj Barseloni, na šljaci, podlozi koju najviše voli i gde je nekada bio neprikosnoven. Rafa je u prvom kolu turnira u Barsi pobedio Flavija Kobolija sa 2:0 (6:2/6:3).

Nadal je nakon meča bio jako emotivan i naveo da prolazi kroz težak period.

- Da, pokušavao sam mnogo puta u mojoj karijeri, svaki put je mnogo teško, posebno kada ste u kasnijim godinama, to čini stvari mnogo težim. Prolazim kroz teške momente, ali u isto vreme sposoban sam da budem na turu neko vreme, treniram sa momcima kako bih bio spreman. To mi mnogo znači. I dalje uživam - istakao je Nadal.

 

 

Nadal će u drugom kolu igrati protiv Aleksa De Minora, koji je nedavno imao okršaj Novakom Đokovićem u Monte Karlu. Španac je ove godine nastupao samo u Adelejdu, gde ga je u drugom kolu zaustavio Džordan Tompson.

Publika u na turniru u Barseloni videla Nadala u najboljem svetlu, podsetio je na stare dane, a ovim je pokazao da je povreda iza njega, bar za sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading