NADALU NIJE NIŠTA! Španac razbio osmog na svetu, a ne sme Novaku na crtu

Autor:

Sport

16.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa se vraća ozbiljnim mečevi na turniru u Barseloni, na omiljenoj šljaci, ali ga je razotkrio detalj sa treninga.

NADALU NIJE NIŠTA! Španac razbio osmog na svetu, a ne sme Novaku na crtu

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Rafael Nadal ne sme da stane na crtu Novaku Đokoviću. Otkako se povredio prošle godine na Australijan openu Španac nije igrao, onda se vratio ove godine u Brizbejnu, ali neuspešno. Zatim je prijavio masters u Indijan Velsu, otišao je u SAD, ali nije zaigrao. Sada se vratio u Evropu i namerava da igra na turniru u Barseloni, na svojoj omiljenoj podlozi šljaci i svi se pitaju da li će Rafa biti spreman da opet igra na vrhunskom nivou.

Međutim, ono što je ispričao Andrej Rubljov, osmi teniser na svetu, koji je imao neprijatno iskustvo sa Nadalom na treningu, sva je prilika da Španac nije toliko ozbiljno povređen, već samo ne sme da odmeri snage sa Noletom i ostalim igračima iz samog vrha na zvaničnom meču. Naime, pre nego što se uputio na turnir u Barseloni, Rafael Nadal je proveo vreme trenirajući sa Andrejem Rubljovim. Tokom treninga, njih dvojica su čak odigrali jedan set, koji je na kraju pripao Nadalu.

Foto: Starsport

Andrej Rubljov

- Rafa me je razbio, ili sam se možda sam ubio, prosto ne znam, ali uvek je zadovoljstvo trenirati sa Rafom. Nikada ne postavljamo sebi takva pitanja, jednostavno smo došli na teren i bilo je vreme da počnemo. Zaista smo morali da počnemo sa igrom - rekao je Rubljov.

On je takođe dodao da je verovatno njegov trener inicirao trening sa Nadalom, s obzirom da većina igrača traži priliku da treniraju sa španskim teniserom. Nadalov povratak na teren nakon duže pauze sigurno će obradovati mnoge ljubitelje tenisa širom sveta. S nestrpljenjem se očekuje njegov nastup na turniru u Barseloni, gde će imati priliku da pokaže svoju izuzetnu veštinu i borbeni duh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading