NOVAKU NEDOSTAJU STARA VREMENA: Đoković podelio video iz Australije od pre nekoliko godina

Autor:

Sport

15.04.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno je kako je nastao snimak.

NOVAKU NEDOSTAJU STARA VREMENA: Đoković podelio video iz Australije od pre nekoliko godina

Foto: Instagram/stef_bojic

Danas je Novak Đoković na Instagramu podelio jednu zanimljivu uspomenu sa Australijan opena, kada je boravio u parku sa poznatim "fristajl" teniserom Stefanom Bojićem. U jednom parku tokom 2021. godine, njih dvojica su odlučili da pokažu svoje veštine sa reketom i lopticom u neobičnoj "fristajl" sesiji. Iako se Nole ranije nikada nije oprobao u toj disciplini, pokazao je veliko umeće i iznenadio mnoge prolaznike.

Bojić je otkrio da su mnogi prolaznici bili zbunjeni prisustvom Novaka u parku, ali su bili ljubazni sve dok neko nije trebalo da snimi njihovu neobičnu sesiju. Đoković je zatražio od jednog prolaznika da ih snimi, što je izazvalo šok i iznenađenje kod posetilaca Australijan opena. Iako je snimljen samo jedan video, taj trenutak je ostao drag Novaku, te ga je podelio na svom profilu kao dragocenu uspomenu.

 

Otišli ​​smo do javnog parka pored terena i imali malu sesiju slobodnim stilom jer prolaznici nisu bili sigurni šta da misle o tome, da li je to zaista Novak i zašto se druži u parku sa reketom. Bili smo veoma ljubazni , nikome smetali, dok nam nije trebao kamerman da snimi naše trikove. Novak je zamolio jednog od ljudi da nas snimi, a možete zamisliti šok jednog teniskog fana koji ide da gleda Australijan open kada se nađe u takvoj situaciji. Zahvaljujući njemu ovo smo snimili. Nažalost, momak je morao da požuri da gleda pravi tenis, tako da smo dobili samo jedan video, a ja sam snimio ostatak - pisalo je u objavi Bojića od pre 11 nedelja, a ispod videa od pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading