NIJE MALA SVOTA! Poznato koliko su Nole i družina ZARADILI plasmanom u polufinale Dejvis kupa!

Autor:

Sport

24.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekcija Srbije igraće sutra za plasman u finale protiv Italije.

NIJE MALA SVOTA! Poznato koliko su Nole i družina ZARADILI plasmanom u polufinale Dejvis kupa!

Foto: Teniski savez Srbije

Dejvis kup tim Srbije

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se polufinale Dejvis kupa pobedom nad Velikom Britanojom od 2:1, koju su joj doneli Miomir Kecmanović i Novak Đoković u singlovima.

Istovremeno, "orlovi" su trijumfom zaradili ozbiljnu sumu novca! Miša je u dva seta savladao Džeka Drejpera, dok je najbolji teniser sveta Nole rutinski izašao na kraj sa Kameronom Norijem, pa je Srbiji trebalo "samo" četiri seta za nastavak pohoda ka "salatari".

U polufinalu će Nole i ekipa igrati protiv Italije i pokušati da dođe do finala, gde ih čeka bolji iz duela Finska-Australija. Ukoliko osvoje titulu, srpski teniseri će ponoviti uspeh iz 2010. godine kada su osvojili Dejvis kup, ali koji je tada imao potpuno drugačiji format.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Samim plasmanom među četiri najbolje reprezentacije, Srbija je već obezbedila novčanu nagradu od 1.300.000 dolara.

Prema navodima inostranih medija Teniski savezi čije reprezentacije dođu do polufinala dobiće pomenutu sumu, a ona može da postane još veća u slučaju novog uspeha.

Kada bi se Srbija plasirala u finale, zaradila bi sigurno 1.500.000 američkih novčanica, dok bi podizanjem pehara inkasirala 2.100.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading