ĐOKOVIĆ IZABRAO VREME I MESTO: Rafa, čekam te, spremi se da popričamo

Autor:

Sport

31.10.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nas dvojica nismo bliski prijatelji, Novak detaljno opisao odnos sa Nadalom.

ĐOKOVIĆ IZABRAO VREME I MESTO: Rafa, čekam te, spremi se da popričamo

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Novak Đoković i Rafael Nadal veliki su rivali, možda i najveći u istoriji tenisa. Odigrali su najviše međusobnih mečeva, a uz Rodžera Federera su u nezvaničnoj trci za najboljeg tenisera svih vremena (eng. GOAT). Zbog toga njihov međusobni odnos privlači veliku pažnju, tim pre što je evidentno da je Španac bolji sa Švajcarcem nego sa Srbinom. Sada je njihov odnos do detalja opisao i Nole.

- Mi nismo bliski prijatelji, ali poštujemo jedan drugog. Ali, pričam sada iz mog ugla, nadam se da kada završimo naše karijere možemo da popijemo piće na plaži i da pričamo o životu sa manje stresa - poručio je Đoković na jednoj francuskoj televiziji na francuskom jeziku, doduše kada je "zaškripalo" koristio je engleski.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Podsetimo, Đoković je osvojio 24 grend slem titule, a Nadal 22. U ovom trenutku je u međusobnom skoru u prednosti Novak sa 30-29, a mnogi priželjkuju da makar još jednom vide duel te dvojice igrača. To pre svega zavisi od Nadala koji je dugo bio van terena zbog povrede, a i kada se vrati pitanje je da li će moći da izdrži toliko dugo na turniru, do same završnice, kako bi uopšte mogao da se sretne sa Novakom. Pod uslovom da žreb ne bude surov pa duel Srbina i Španca servira znatno ranije imajući u vidu da uprkos zaštićenom renkingu Nadal praktično kreće od nule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading