NADAL PRETI ĐOKOVIĆU: Španac želi da uzme Novaku omiljeni trofej

Autor:

Sport

11.10.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa otkrio kada će ponovo da zaigra tenis.

NADAL PRETI ĐOKOVIĆU: Španac želi da uzme Novaku omiljeni trofej

Foto: Tanjug/AP

Nadal i Đoković

Rafael Nadal vraća se tenisu, a prema najavama prvi turnir će mu bili Australijan openu 2024. godine. Španski teniser će tako zaigrati na omiljenom turniru Novaka Đokovića u nameri da pokuša da mu preotme titulu osvojenu ove godine, ali i da sakupi dovoljno bodova da krene ka vrhu ATP liste.

- Očekuje nas povratak nekih velikana, i šampiona koji su odsutni već nekoliko godina. Ovde možemo ekskluzivno da otkrijemo da će se i Rafa vratiti. Odsutan je veći deo godine, a u razgovoru sa njim poslednjih dana dobio sam potvrdu da će se vratiti, zbog čega smo zaista uzbuđeni. I znamo da Nik (Kirjos) trenira, tako da očekujemo i njega - rekao je Kreg Tajli, direktor Australijan opena.

Podsetimo, Rafael Nadal je poslednji put igrao upravo na Australijan openu ove godine. Zato je trenutno na 240. mestu, a kako će do tada izgubiti i ovo malo bodova praktično će pred turnir u Melburnu nestati sa ATP liste. Španac je u karijeri osvojio 22 grend slema, aod toga dva upravo na Australijan openu, 2009. i 2022. godine kada Novaku nije bilo dozvoljeno da uđe u zemlju i deportovan je posle progona zbog toga što nije bio vakcinisan protiv korone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading