DEČKO, ŠTA TI PRIČAŠ: Alkaraz opomenut jer NE VADI ĐOKOVIĆA IZ USTA

Autor:

Sport

08.10.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki put kad trenira i igra misli na Novaka, mora biti pažljiv sa tim, poručio je Džimi Konors.

DEČKO, ŠTA TI PRIČAŠ: Alkaraz opomenut jer NE VADI ĐOKOVIĆA IZ USTA

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Karlos Alkaraz već danima ne vadi Novaka Đokovića iz usta. Svaka izjava koju je mladi Španac dao na turniru u Pekingu i sada na mastersu u Šangaju ticala se borbe za prvo mesto ATP liste sa Noletom i to u kontekstu da je zapretio Srbinu, ali sa dosta strahopoštovanja.

To je zasmetalo mnogima, a jedan od njih je slavi teniser Džimi Konors. Iako je često i sam bio na suprotnoj strani od Novaka, njemu je zasmetalo ono što Alkaraz govori.

Foto: Tanjug/AP

Džimi Konors

- Alkaraz je rekao da svaki put kad trenira, kad igra, misli na Đokovića. Moja prva misao je da mogu da razumem to iako je Alkaraz pobedio Novaka i bio mu je donekle trn u oku. Morate da budete pažljivi kada to kažete jer se onda spremate za samo jednog igrača. Takođe, razumem i ako kažeš sebi da ako igraš dovoljno dobro da pobediš tog tipa, pobedićeš i druge. Ali, to nije nužno tačno, jer drugi teniseri igraju drugačije kao što je video protiv Sinera. Njegov stil igre je bio drugačiji od Novaka i Medvedeva - rekao je Konors u svom podkastu "Prednost, Konors".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading