NADAL JE BOLJI OD ĐOKOVIĆA: Novak će morati da živi sa tim

Autor:

Sport

06.10.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak ga nikada ne bi pobedio na tom terenu, poručio je Kasper Rud.

NADAL JE BOLJI OD ĐOKOVIĆA: Novak će morati da živi sa tim

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković nije najbolji u istoriji, Rafael Nadal je bolji i Srbin će morati da živi sa tim. To trvrdi mladi Norvežanin Kasper Rud, koji je ničim izazvan rešio da tumači istoriju sporta u kojem do sada nije ostavio nikakav trag.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Kasper Rud

Ne, Rud ovde nije govorio o tenisu, jer tu teško da bi mogao da opravda svoje tvrdnje, već o golfu. Nole je početnik u igri sa štapom na travnatom terenu sa rupama, dok su Norvežanin i Španac odavno zaljubljenici u taj sport i često su igrali zajedno. Zato je Rud, kada je video kako Novak igra, rešio da ga ponizi bespotrebnim isticanjem da je Nadal bolji, što bi izgledno i sam Đoković potpisao kada je golf u pitanju.

- Rafa, Rafa je bolji. Izvini Novače, ali... Pobeđivao si Rafu mnogo puta na teniskom terenu, ali ga ne bi pobedio i u golfu. Moraće da živi sa tim - rekao je Rud, pa dodatno prokomentarisao Đokovićev nastup na Rajder kupu:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković igrao golf u Rimu

Oni su me pitali da budem deo Ol-star meča u kom je Novak igrao i bilo mi je jako žao što sam morao da ih odbijem jer sam igrao u Pekingu. Bilo je zabavno videti Novaka, njegov zamah je bolji nego što sam očekivao - pokušao je Kasper da se bar malo izvuče.

Razlog zašto Rud nema lepo mišljenje o Đoković možda se može potražiti u njihovom međusobnom skoru u tenisu. Naime, Novak je svih pet puta savladao Norvežanina kada su se sreli, pa se može reći da mu je nabio komplekse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading