KIRJOS NEMA DILEMU: Novak Đoković je NAJVEĆI SVIH VREMENA!

Autor:

Sport

05.10.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve pohvale..

KIRJOS NEMA DILEMU: Novak Đoković je NAJVEĆI SVIH VREMENA!

Foto: Tanjug/AP

Odnos Novaka Đokovića i Nika Kirjosa je evoluirao od "mržnje"(od strane Kirjosa) do "ljubavi".

Kontroverzni teniser iz Kanbere je dugo loše pričao o Đokoviću, osporavao je svaki njegov potez, a neretko ga je ismevao.

Novak nikada nije reagovao na te stvari, bio je dostojanstven i uvek je govorio lepo o Niku, kao i o svakom svom kolegi.

Stvari su se promenile nakon što su vlasti Australije nepravedno deportovale Novaka, ne dozvolivši mu da igra na turniru koji je osvajao 10 puta, a sve zbog COVID pravila.

Kirjos je jedan od retkih koji je stao na Đokovićevu stranu, podržavši ga javno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

 

 

Od tog trenutka Nik koristi svaku priliku da Noleta pohvali, a ne krije ni činjenicu da misli da je najbolji svih vremena.

Opet je to ponovio u podkastu u kom je gostovao.

- Mislim da je Đoković najboljih svih vremena. Ima 24 slema i mislim da će uzeti još nekoliko, to je šašavo. Mislim da ne ga ne cene koliko bi trebalo. Na Turu je skoro 20 godina, dopada mi se ta dugovečnost - rekao je Kirjos.

Naglasio je Nik i značaj tima u celoj priči.

- Zato je tim bitan, da imaš fizioterapeuta koji putuje sa tobom, da se pobrineš i da imaš neki rad u teertani. Teško je jer ima dana kada teniski meč može da traja i pet sati. Igrao sam mečeve koji su trajali skoro pet sati. Fizički ste u redu, ali mentalno ste iscrpljeni. I to treba uraditi sedam puta da bi se osvojio grend slem. To je jedna od najtežih stvari da se urade - zaključio je Nik Kirjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading