VRAĆA SE! Rafael Nadal u PUNOM TRENINGU!(VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno snimljen na terenu...

VRAĆA SE! Rafael Nadal u PUNOM TRENINGU!(VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Rafael Nadal je propustio kompletnu sezonu zbog povrede. Poslednji meč koji je Rafa odigrao, bio je protiv Mekenzija Mekdonalda na Australijan openu.

Bik sa Majorke je objavio da se neće vraćati na teren do naredne sezone, ali je najnoviji snimak ulio poverenje da oporavak teče po planu.

 

 

Najverovatnije će se vratiti početkom godine, kako bi probao da se pripremi za najvažnije izazove, Rolan Garos i Olimpijske igre u Parizu.

Nije isključeno da mu 2024. bude poslednja godina na ATP turu.

Podsetimo, Nadal nije čestitao Novaku Đokoviću osvajanje rekordne 24. titule na gren slem turnirima, a objasnio je i zbog čega.

- Istina je da još nisam poslao nikakvu poruku Đokoviću iz čistog neznanja. Kada osvojiš nešto tako važno, iz iskustva znam da je bolje odvojiti vreme da ceniš tu poruku. Poslaću je, ali nisam još nisam to uradio - rekao je Nadal.

Velika polemika vodila se i oko nastupa Španca na Olimpijskim igrama sledeće godine, jer po pravilima ne ispunjava uslove za nastup, ali će se ista zaobići.

Naime, Nadal će po "starim zaslugama" zaslužiti mesto u Parizu, a pokušaće da osvoji novu medalju za svoju zemlju.

Teniski navijači se raduju povratku Rafe, a posebno mečevima sa Novakom Đokovićem. Dueli ova dva tenisera smatraju se za najveće rivalstvo u istoriji tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading