NOVI SKANDAL U TENISU: Alkaraz DIVLJAO i prošao bez kazne - još jedan udar na Đokovića!

Autor:

Sport

12.08.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom potvrđeni dvostruki aršini.

NOVI SKANDAL U TENISU: Alkaraz DIVLJAO i prošao bez kazne - još jedan udar na Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz na meču protiv Tomija Pola

Američki teniser Tomi Pol je napravio pravu senzaciju u četvrtfinalu mastersa u Torontu, pošto je savladao Karlosa Alkaraza, prvog igrača sveta, sa 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:3.

Osim poraza prvog nosioca, duel je obeležilo i ponašanje mladog Španca, koji je bacao reket, zatim i šutirao lopticu nogom, međutim, prošao je bez ikakve kazna, čak i bez upozorenja, čime je još jednom postalo jasno da za Novaka Đokovića postoje jedna, a za ostale tenisere druga pravila.

Nema sumnje da bi Nole za ovo ponašanje bio kažnjen, kao i da bi bio izviždan od publike, ali Španac se sa tim nije susreo. Prosto neverovatno da Srbin ima takav tretman, pošto se radi o najboljem tenisu u istoriji.

Inače, Karlitos se oglasio posle poraza, gde je otkrio šta ga čeka u narednih nekoliko nedelja pred poslednji gren slem sezone.

- Nisam igrao dobro. Ono što sada mogu da uradim je da treniram da bih se poboljšao. Imam još nekoliko nedelja do US Opena, ali sada moram da se fokusiram na Sinsinati. To je masters i takođe odličan turnir. Moram da razgovaram sa svojim timom i da se dobro pripremim. Izvukao sam mnoge lekcije iz ovog turnira - izjavio je Alkaraz posle poraza.

Što se tiče Tomija Pola, njega sada čeka polufinale turnira u Torontu, gde će mu rival biti Janik Siner, dok drugi par čine Alehandro Davidovič Fokina i Aleks de Minor, tako da Amerikanac ima veliku šansu da stigne do najveće titule u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading