SRAMOTAN KOMENTAR BIVŠEG TENISERA: Amerikanac brutalno ISPROZIVAO Novaka!

Autor:

Sport

08.08.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković ponovo na meti "nepoznatih" tenisera.

SRAMOTAN KOMENTAR BIVŠEG TENISERA: Amerikanac brutalno ISPROZIVAO Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz uspeo je da napravi najveći uspeh u karijeri, savladavši Novaka Đokovića sa 3:2 u velikom finalu Vimbldona.

To je bila tek druga gren slem titula za mladog tenisera, međutim, čini se da su svi zaluđeni igrom mladog Karlosa.

Jedan od njih je i Spenser Segura, bivši američki teniser, koji je uspeo samo jednom u karijeri da se plasira u glavni žreb nekog od četiri najveća turnira.

- Velika je razlika u godinama. Alkaraz ima udarce koje niko nema. Pogađa uglove, ulazi u teren, zna da igra izvan osnovne linije. Ima jednostavno sve udarce. Mislim da mu je čak i bekhend bolji udarac. Uspeo je da izvuče Novaka iz njegove zone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Amerikanac je dodao da Novak više ne može da napreduje, kao i da je Alkaraz trenutno spremniji teniser.

- Sada ima 36 godina, nemate tu rastegljivost u nogama koju ima Alkaraz. Karlos je toliko napredovao uz svoj talenat da znate kada ide ka pobedi i u teškom meču. Mislim da će od ovog momenta, Alkaraz nastaviti da napreduje. Novak ne može da više napreduje od ovoga, ne vidim to - naveo je Segura.

Prvu šansu da mu pokaže koliko ne zna ništa o tenisu, Novak će imati već od 13. avgusta, kada počinje masters u Sinsinatiju, dok je nakon toga na programu US open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading