ULETEO U KAFIĆ, UBIO VLASNIKA, PA POBEGAO NA TROTINETU: Ovako je pre tačno dve godine na Novom Beogradu LIKVIDIRAN Luka Žižić!

Autor:

Hronika

28.04.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelju dana nakon zločina, Milašinović je uhapšen na osnovu brojnih dokaza koje je ostavio prilikom likvidacije Žižića.

ULETEO U KAFIĆ, UBIO VLASNIKA, PA POBEGAO NA TROTINETU: Ovako je pre tačno dve godine na Novom Beogradu LIKVIDIRAN Luka Žižić!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, mup

Tačno dve godine prošlo je od brutalnog ubistva na Novom Beogradu kada je ubijen vlasnik kafića "Ritual" Luka Žižić dok je sedeo u društvu brata i prijatelja.

Tog 28. aprila 2022. godine, Stefan Milašinović (24) iz Kraljeva u radnom kombinezonu, hiruškoj maski i kačketom na glavi počinio je stravični zločin iz tada nepoznatih razloga.

Hapšenje i optužbe

Nedelju dana nakon zločina, Milašinović je uhapšen na osnovu brojnih dokaza koje je ostavio prilikom likvidacije Žižića, a na teret mu je stavljeno i ubistvo Nikole Zečevića Zeke počinjeno 2021. godine.

- DNK tragovi su ostali u lokalu, a prilikom tuče svedoci su ga prepoznali jer su mu skinuli hirušku masku i jasno videli lice - podseća izvor i dodaje da se Stefanu Milašinoviću na teret stavljeno i ubistvo Nikole Zečevića Zeke (38) počinjeno 2021. godine.

Činjenice sa suđenja

Na suđenju, Lukin brat, Vukan Žižić, ispričao je da je pustio ubicu u toalet kafića nakon što ga je ljubazno zamolio. Kada je izašao, nije ništa rekao, već je izvadio pištolj i počeo da puca u Lukinom pravcu.

- Kada je taj otišao nije ništa rekao, samo je izašao. Sada mislim da je ušao da bi osmotrio. Luka je tada rekao: "Da imam dušmanina, od ovog bih odmah zalegao, kako izgleda". Taj čovek se brzo vratio, izvadio pištolj i počeo da puca u mog brata. Istrčao sam iz šanka i udario ga po vratu, ispao mu je pištolj i maska sa lica. Nikola i ja smo ga udarali. Video sam kod Luke lokvu krvi i prišao mu, a napadač je tada uspeo da pobegne - ispričao je tada Vukan Žižic pred sudom.

Emotivna čitulja

Dve godine nakon surovog ubistva, objavljena je čitulja koju su prijatelji posvetili Luki, ističući koliko im nedostaje i bol koja je i dalje prisutna.

- Voljeni brate naš, prođe još jedna godina - stoji u čitulji koju su mu posvetili prijatelji Dulence, Bakala i Maške.

Kontroverzni biznismen Brano Mićunović

Brano Mićunović, kontroverzni biznismen čije je ime dovođeno u vezu s nekim krivičnim delima, dao je poslednji pozdrav Luki u čitulji pre dve godine. Mićunović je preminuo 19. aprila ove godine u Budvi.

- Poslednji pozdrav - pisalo je u čitulji koju je dao Nikšićanin, a 19. aprila ove godine, podsetimo, preminuo je i crnogorski biznismen, koji je poslednjih godina bio lošeg zdravstvenog stanja, a preminuo je u Budvi u jednoj privatnoj klinici od posledica jakog moždanog udara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading