PAO DILER KOKAINA IZ ALEKSINCA! Drogu držao u automobilu

Autor:

Hronika

12.05.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

PAO DILER KOKAINA IZ ALEKSINCA! Drogu držao u automobilu

Foto: Shutterstock, Wikimedia/Srđan Popović

Niška policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu uhapsila D. A. (19) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je juče u Aleksincu pregledom vozila osumnjičenog pronašla devet paketića materije za koju se sumnja da je kokain i da je bio namenjen daljoj prodaji.

Dodaje se da je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsećamo, u višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu i policijama Republike Austrije, Republike Slovenije i Republike Češke, uspešno su sproveli akciju koja je rezultirala zaplenom veće količine droge i hapšenjem pripadnika organizovane kriminalne grupe.

U sinhronizovanoj akciji, pripadnici MUP-a u Srbiji uhapsili su devet članova ove organizovane kriminalne grupe, dok je vođa grupe, Vladan Šumarević (1971), uhapšen juče u Češkoj na osnovu međunarodne poternice Interpola koju je za njim raspisala Srbija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading